Cimlapon az udvozlo szoveg eltuntetese

csillagocska képe

Sziasztok!

Az a kerdesem cimlapon, hogy tudnam eltuntetni az udvozlo szoveget, mivel zavaro, oda egy flash logot tettem... A segitseget elore is koszonom

Drupal verzió: 
Fórum: 
itarato képe

Szervusz,

Alapbol a fooldal a /node -ra van iranyitva, ami a publikus node-ok listajat teszi ki. Amennyiben nincs egy node sem ilyen, ez a szoveg jelenik meg. Ha el akarod tunteni, akkor vagy letrehozol egy publikus tartalmat es bejelolod hogy jelenjen meg a fooldalon. Ez lehet a Flash logo is. Vagy pedig az admin site-settings oldalon atirod a kezdooldalt egy masik menure.

0
0
csillagocska képe

Szia!

Az "Üdvözlet ....... webhelyen!" nevű szöveget szeretném eltüntetni.

Azt irtad, hogy tartalmat kell a főoldalra tenni, csak egy darab flash logót szeretnék a főoldalra tenni. Be is tettem, a page.tpl.php fájlba html-ként, hogy object width height blablablablablabla embed blablablablabla /embed /object, meg is jelenik, de a program nem regisztrálja tartalomként. Hogy kell flash-t berakni tartalomként a főoldalra, hogy eltűnjön az a szöveg?

Előre is köszi.

0
0

A tévedések egyetlen előnye, hogy megtanít a türelemre másokkal szemben.

Petik képe

Hanem írásként küldd be a tartalom beküldése menüpontból.

0
0

Üdv. Peti

nevergone képe

Másold le a sminkben a page.tpl.php-t page-front.tpl.php néven, ürítsd a Drupal cache-t és töröld ki az új fájlból a szükségtelen részeket.

0
0
csillagocska képe

A gondom tovabbra is a hogyan, mert en a flasht szertnem csak latni a cimlapon az alatta levo udvozlo uzenetet nem... Erre nincs egy modul ami kiveszi az udvozlo szoveget, vagy nincs olyan opcio a php en belul, ahol a szoveg megjeleniteset hamisra tudnam allitani? Azt sem igen ertem, miert nincs admin feluleten ilyen lehetoseg, hogy a cimlapos szoveget atirni, szerkeszteni torolni lehessen ...

A valaszokat elore is koszonom.

0
0

A tévedések egyetlen előnye, hogy megtanít a türelemre másokkal szemben.

nevergone képe

Oké, segítek, mert lehet, hogy nem értelmezted eléggé a szöveget.
Szóval az a szöveg akkor jelenik meg, ha nincs olyan beküldött tartalom, amely az alapértelmezett /node címlapon is megjelenik.
Szóval az alábbi lehetőségek jutnak eszembe:

  1. Alkalmazod a fenti page-front.tpl.php-s dolgot
  2. Beküldesz egy tartalmat, abba beleteszed a flash-t, majd azt állítod be címlapnak
  3. Bűvészkedsz a preprocesszel
  4. Keresel egyéb megoldásokat (vannak)
  5. Újraírod a Drupalt és eladod 'öccázé

Viszont minden lépés előtt az kellene, hogy előtte ismerd meg a Drupal lehetőségeit és beállításait, mert nem vagyok biztos abban, hogy ez megtörtént.

1
0