Sziasztok!
Van egy kis weboldalam. Néhány fős kis közösség (baráti kör) számára tartom fent, emiatt zárt és ezért is nem tudok most linket adni, de nem is szükséges.
Amit szeretnék megvalósítani:
A felhasználói profiloldalra szeretnék egy olyan lapot létrehozni, hogy munkabeosztás. Tegyük fel, hogy egy hónapra kiterjedően szeretném megadni az adott felhasználó számára a checkbox mezőt, mondjuk 30 napra, minden napra 4 checkbox: délelőtt, délután, éjszaka, szabad. Ez ugye rengeteg jelölőnégyzetet jelent, s hosszú listát nem szeretnék.
Nem is checkbox, inkább radiobutton. A felhasználóbarátságot előtérbe helyezve táblázatba foglalnám, amolyan naptárszerűen, s minden napra ebből a 4 lehetőségből tudná kiválasztani a felhasználó a "műszakot". A lényeg, hogy a felhasználói profil-szerkesztés oldalon, a felhasználónak csak ennyi legyen a dolga, ne kelljen szöveget szerkesztenie, s mondjuk havonta frissítem a beviteli felüleletet, ők pedig havonta kitöltik.
Kerestem sokat a témában, itt is, google-ban is, de olyasmit, ami ehhez hasonlít nem találtam. Kipróbáltam a Profile Checkboxes-t, a Multi-column Checkboxes Radios-t, de nem jártam velük sikerrel.
Tárhelyszolgáltatóm a http://neobase.hu, így az adminisztrációs lehetőségeim valamelyest korlátozottak (adatbázis-elérés, parancssori hozzáférés).
Előre is köszönöm a tippeket, tanácsokat.
Üdvözlettel,
matheus666