Checkbox Táblázat

matheus666 képe

Sziasztok!

Van egy kis weboldalam. Néhány fős kis közösség (baráti kör) számára tartom fent, emiatt zárt és ezért is nem tudok most linket adni, de nem is szükséges.

Amit szeretnék megvalósítani:
A felhasználói profiloldalra szeretnék egy olyan lapot létrehozni, hogy munkabeosztás. Tegyük fel, hogy egy hónapra kiterjedően szeretném megadni az adott felhasználó számára a checkbox mezőt, mondjuk 30 napra, minden napra 4 checkbox: délelőtt, délután, éjszaka, szabad. Ez ugye rengeteg jelölőnégyzetet jelent, s hosszú listát nem szeretnék.

Nem is checkbox, inkább radiobutton. A felhasználóbarátságot előtérbe helyezve táblázatba foglalnám, amolyan naptárszerűen, s minden napra ebből a 4 lehetőségből tudná kiválasztani a felhasználó a "műszakot". A lényeg, hogy a felhasználói profil-szerkesztés oldalon, a felhasználónak csak ennyi legyen a dolga, ne kelljen szöveget szerkesztenie, s mondjuk havonta frissítem a beviteli felüleletet, ők pedig havonta kitöltik.

Kerestem sokat a témában, itt is, google-ban is, de olyasmit, ami ehhez hasonlít nem találtam. Kipróbáltam a Profile Checkboxes-t, a Multi-column Checkboxes Radios-t, de nem jártam velük sikerrel.

Tárhelyszolgáltatóm a http://neobase.hu, így az adminisztrációs lehetőségeim valamelyest korlátozottak (adatbázis-elérés, parancssori hozzáférés).

Előre is köszönöm a tippeket, tanácsokat.

Üdvözlettel,
matheus666

Drupal verzió: