cck Urlap SOS

alan képe

CCK-val keszulo urlappal kapcsolatban kernem a segitsegeteket.

1. - Hogyan tudom megoldani, hogy ha az urlap "a" elemenek 10-et adunk meg kitolteskor, akkor a "b" elem alapertelmezettkent legyen 15?
2. - Hogyan lehet olyan elemet megjeleniteni, amelyik nem adatot ker be, hanem beviteli mezo helyett megjelenit egy kepet vagy egy szoveget (nem beviteli szovegmezore gondolok, aminek alapertelmezettkent tartalmat adok es azt nem engedem megvaltoztatni, mert az ugy eleg csunyan nez ki)
3 - Az urlap kitoltese utan hogyan tudok sajat egyeni tartalmat megjeleniteni? Mint ahogy a webformnal van az az opcio, hogy az urlap kitoltese utan meg tudok jeleniteni egy sajat szoveget (peldaul " koszonjuk, hogy kitoltotted az urlapot...")

Eleg bonyolult urlap, a tobbi problemat sikerult megoldanom, ez a harom maradt, barmilyen otletet szivesen fogadok.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pp képe

Mit értesz azon, hogy sós a cck űrlap?

pp

0
0
alan képe

Bocsi, az a segitsegkeres roviditese akart lenni S.O.S. :) Vagyis cck Urlappal kapcsolaban lenne szuksegem segitsegre.

0
0
Illyés Edit képe

  1. CCK Computed Field modul
  2. Kérdés, hogy ez a fix kép vagy szöveg csak dekoráció, vagy el kell tárolnod az értékét normál mezőként (mondjuk mert máshol szükséged van rá, pl. Viewsban)
  3. Azt hiszem, ezt csak úgy lehet megoldani, ha írsz egy kis saját modult, és hook_form_alter()-rel megadod a $form['#redirect'] értékét. Nem tudok róla, hogy lenne erre modul.
0
0
alan képe

Koszi a valaszokat
1. - mutatnal egy peldat? a computed fieldet hasznalom, de csak osszeadasra, vagyis az "a" es a "b" valtozot osszeadatom es az lesz a "c" valtozo erteke
$node_field[0]['value'] = $node->field_a[0]['value'] + $node->field_b[0]['value'];
Az, hogy ha az "a" = 15 akkor a "c" legyen 10 azt hogyan kell megadni ?
2. - csak dekoracio
3. - egyelore azon filozom, hogy az urlapot ugyis viewsben feldolgozom es ugy jelenitem meg, ott meg lehet fejlecet adni es oda azt irok be amit akarok - ez egyszerubbnek es gyorsabban tunik mint sajat modult irni, hacsak meg valaki nem all elo egy jo otlettel.

0
0
pp képe

2. akkor ez sminkelés kérdése lesz.
3. rules modult próbáld ki az tud ilyet.

0
0
danart képe