cck - súly

vikicica22 képe

Sziasztok!

cck- ban a Manage fields -nél valahogyan fel lehet oldani a súly-okat? Mert most nekem jelen pillanatban mindegyik szürke nem mozdítható állapotban van title, taxonomy, body.

tilte -5 van most és ezt szeretném pl.: -10-re tenni.

üdv.: viki

Nagy Gusztáv képe

Csak a többit lehet. Ha sok mező van, én egyébként is csoportosítani szoktam őket.

0
0

Nagy Gusztáv

vikicica22 képe

Szia
Megnézem az oktató füzetedben (Webes tartalomkezelő rendszerek jegyzet (0.3-as verzió)):) hátha találok valamit a csoportosításról.
üdv.: viki

0
0
vikicica22 képe

Na igen de a Display fields - mezőben pl. nem tudom, variálni a dolgokat a title, taxonomy, body -nál. Erre valami megoldás? vagy csak úgy lehet ha ezeket hanyagolom és új értékeket / mezőket viszek fel az Add field segítségével és azokat variálom mert azokat már engedi.

Az a baj hogy ilyenkor vagyis azt vettem észre hogy nincsen olyan mint a body-nál hogy van egy read more link:(:( Felviszem a szöveget és az egész szöveget meg jeleníti a teaser-ben, míg a bodynál ugye úgy van, hogy felvittem a szöveget és ott valahol levágta majd a teaser-be egy bizonyos szöveg részt kitesz és majd a többit a read more link segítségévet tudom elolvasni.

0
0
eMeLA képe

Én azt szoktam csinálni, hogy létrehozok egy bevezető field-et. Ide kerül a bevezető, a body-ba meg a teljes tartalom. Ennek előnye, hogy nem a szöveg eleje jelenik meg a rövid résznél, hanem egy összefoglaló a tartalomról, ami ugye lehet más szöveg is mint a body-ban lévő tartalom. És ide akár még képet is lehet helyezni...

Utána a tartalomtípus smink fájl-ban a $page érték szerint vagy ez, vagy az a fild kerül megjelenítésre.

Én nem szeretem a teaser-t :)

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

garrotter képe

Ez egy nagyon jó ötlet köszi.

0
0
Zotya képe

Nálam az a probléma hogy a "Súly" oszlop nem jelenik meg. Illetve csak felvillan, mivel a "weight" mező "hidden"...

Annyira nem is problémáznék vele, ha nem barmolta volna el "Cím" és "Törzs" mezőket. A sorok tologatásával pedig nem tudom beállítani, mert mindig egyre nagyobb értéket ad, vagyis egyre lejjebb süllyed. A Cím mező már pl már 18-as súlyt kapott...

Ez villan fel egy pillanatra

Majd ez jön be

A kérdésem, hogy hogyan tudom visszaállítani az eredeti súlyszámokat anélkül hogy újból létre kelljen hoznom a tartalom típust?

Esetleg ez egy bug?

Drupal 6.2
Content Construction Kit (CCK) 6.x-1.0-alpha

0
0
nevergone képe

Esetleg ez egy bug?

Content Construction Kit (CCK) 6.x-1.0-alpha

Szerintem nem érted, úgyhogy segítek. Ez egy tesztelői kiadás, annak is az eleje. Élesben használt, produktív rendszeren messze nem ajánlott.
Mindenesetre, ha már eddig eljutottál, esetleg érdemes lenne megnézni a más beküldött hibajelentések között, és ha ott nem szerepel, akkor beküldeni. :)

0
0
Zotya képe

"Ez egy tesztelői kiadás, annak is az eleje."

Tudom, de 6.x-hez egyelőre ez van. Jelenleg a készülő honlap is egy tesztelői kiadás. :)

0
0
Pasqualle képe

az a kis kereszt a sor elejen pont arra szolgal.
rakatt, tart, huz (fel-le), elenged.. (drag&drop)

ha pontos suly erteket akarsz megadni, akkor kapcsold ki a javascriptet a bongeszoben, es a weight oszlop megjelenik..

0
0
Zotya képe

"az a kis kereszt a sor elejen pont arra szolgal."

Igen, de azzal hiába toszigáltam, egyre csak lejjebb süllyedt mindegyik, ezért akartam pontos étéket megadni. Egyébként JavaScript nélkül meg tudtam csinálni, köszi.

0
0