CCK modul

zoliky képe

Azt szeretnem megtudni, hogy a CCK modult mire hasznaljak ? Bonyolult megtanulni a hasznalatat ?

Azt olvastam, hogy mezoket hoz letre egy urlapon de nem vagyok biztos benne.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
sgabe képe

A CCK modult egyedi tartalom típusok létrehozására használják. A segítségével tetszőleges űrlap elemek használatával, különböző mezőkkel (textfield, taxonomy, image, radio button, checkbox) létrehozhatod az általad kívánt tartalom típust. Például egy webshop esetében készíthetsz egy egyedi "termék" típust, aminek megadhatsz "cikkszám", "kép", "leírás", "ár" mezőket és így tovább. A használata egyáltalán nem bonyolult.

0
0
tamoca képe

Szeretném megkérdezni, hogy a tartalomtípus mezőinek a beviteli ablaka elé vagy mögé bevinni fixen megjelenő értéket pl. Ft m cm liter % milyen módon tehetem meg.
A felület fordítását megtaláltam a googleban , de hogy hogyn működik azt nem.Hogy mire gondolok ebbők kiderül annak aki használta már. Idézem:
Define a string that should be prefixed to the value, like $ or €. Leave blank for none. Separate singular and plural values with a pipe (pound|pounds). Egy karaktersorozat, ami az érték előtagja lehet, mint például a $ vagy az €. Ha nincs előtag, akkor üresen kell hagyni. Függőleges vonallal lehet elválasztani egymástól az egyes és a többes számú alakot (font|fontok).
Define a string that should suffixed to the value, like m², m/s², kb/s. Leave blank for none. Separate singular and plural values with a pipe (pound|pounds). Egy karaktersorozat, ami az érték toldaléka lehet, mint például m², m/s², kb/s. Ha nincs toldalék, akkor üresen kell hagyni. Függőleges vonallal lehet elválasztani egymástól az egyes és a többes számú alakot (font|fontok).
Rájöttem: szöveghez nem kínálja fel decimálishoz pl már igen.
http://yadadrop.com/drupal-video/adding-cck-field

0
0

tamoca

opera11 képe

megtanulni, a lényeg, hogy nem csak cím, cimke, törzs mező lesz utána, hanem monjuk link, kép, bevezető stb.

0
0
zoliky képe

Kiprobaltam minden modult amely a CCK-hoz tartozik. Ezek a modulok kulombozo szolgaltatasokat nyujtanak, az "Administer" > "Content Types" menuben.

0
0
lovranits képe

Sziasztok egy oylan kérdésem lenne, hogy a cck modul segítségével hogy kell például olyan tartalom típus mezőt létre hozni,ami checkbox.

0
0
Zsanna képe

Tartalom típusban létrehozol egy saját típust és a Manage fields-zel megadod neki a mezőket. Ott tudod majd beállítani, hogy milyen jellegű legyen a mező (szövegmező, checkbox, lista, stb...). Ezután pedig beállítod a mező szerkesztésénél az értékeket.

0
0
pp képe

Kérlek ezt folytassátok egy új témában.

pp

0
0