CCK mező feltöltése saját táblából, dinamikus megjelenítéssel

lili_ képe

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Iskola nevű tartalom típus, 3 db CCK fielddel. Megy - Város - Iskola neve.
Minden egyes iskolához lehet egy - egy kérdőívet társítani, egy kérdőívet szintén tartalom típusként szeretném megjeleníteni, amihez 10 db kérdés tartozik. Azért kell tartalom típusban gondolkodnom, mert később szükség lenne az eredmények exportálására, ami a View modullal működik együtt.
Egy kérdőívet el lehet érni, ha rámegyünk egy iskola profil oldalára.
Illetve szükségem lenne egy olyan dinamikus formra, amiből úgy érem el a kérdőívet, hogy előbb kiválasztom a Megyét, a megye értékétől függően a várost, a város értékétől függően megjelennének ezen városon belüli iskolák nevei, ebből választva egyet megjelenik maga a kérdőív is.

Próbáltam a hierarchical select, és conditional field modulokkal, de a dinamikus form feltöltését a számos variáció miatt max kézzel tudnám megvalósítani...

Tud valaki módot arra, h saját kódolás nélkül CCK mezők értékeit már meglévő tábla rekordjaiból hogyan lehet feltölteni.

Vagyis feltöltöm a Megye CCK field-et egy Iskola nevű tábla oszlopaiból, utána feltölteném a város CCk field-et szintén az Iskola nevű tábla Város nevű oszlopából, de csak azokat a városokat tölteném bele, ami már az előzőleg kiválasztott Megye választási értékétől függ, miután kiválasztottam a várost is, akkor szintén az Iskola nevű tábla Iskola nevű oszlopaiból tölteném fel az iskola cck mezőt.
Ha kiválasztottam az iskola nevét, na akkor jönne elő a kérdőívhez tartozó 10 db kérdés.

A két tartalom típus közti kapcsolatot node reference mezővel valósítanám meg.

köszönöm

Drupal verzió: 
szt képe

Lehet, hogy nem teljesen passzol, de anno ezzel szórakoztam: http://drupal.org/project/dependent_fields

0
0