Category modul eltüntetése

eMeLA képe

Telepítettem a Category modul, majd kikapcsoltam és töröltem.
A gond ott van, hogy telepítéskor felüldefiniálta a taxonomy modul-t. Törlés után viszont nem pucolta ki az adatbázist (modul eltávolitás opció nem volt).
Magyarán valahol az adatbázisban van egy bejegyzés, ezért keresi a category_node_get_categories függvényt a taxonomy modulban.

gyuri2012 képe

Hasonlot produkaltam az iment..., gondoltam megnezem milyen ez a modul.

1. Eltuntek a tartalomtipusaimhoz tartozo cck-s taxonomy fieldek
Hol tarolta (ill. remelem meg tarolja) ezeknek az erteket a rendszer az adatbazisban? (mert content_field_tax... nincs... szoval a konkret tartalmaimhoz vonatkozot)
2. Nem tudom kikapcsolni a modult mert:

Category: Ezt használja: Category access control lite (tiltott)... Category views (tiltott), Taxonomy (engedélyezett)
Taxonomy: Függősségek: Category (engedélyezett)
Ezt használja: CCK Taxonomy (engedélyezett),

No hat nem kapcsolnam ki szivesen a taxonomy-t, cck-taxonomy-t mivel category felrakasa elott is hasznaltam, es most meg remenykedem hogy vissza tudok mindent csinalni...
Jo tudom... backup az nincs.

Szoval el lehet tuntetni valahogy ugy, hogy meglegyen minden, ami elotte volt?

0
0
gyuri2012 képe

Szóval mikozben (kissé megkésve) készül a backup, el tudná valaki mondani, hogyan kell leszedni ezt a category modult, hogy ne legyen előfeltétele a taxonomy-nak? Mint ahogy nemrég sem még nem volt...

0
0
Illyés Edit képe

Amikor utoljára használtam, akkor a Category beállítási oldalán volt egy gomb, amire rá kellett kattintani leszedés előtt, és akkor visszaállította az eredeti Taxonomy modult. Egyébként készített valahová az eredeti Taxonomy-ról egy archivált példányt, már nem emlékszem, hogy a Category modul mappába, vagy a modules mappába, de valahol megvan, csak keresni kell.

0
0
gyuri2012 képe

ok kosz!
Az adatbazisban vegul megtalaltam azota a dolgokat..., az a lenyeg, de a visszaallitasig meg nem jutottam el..., meg tarta backup keszites. Utana keresem... (kozben pedig elszivtam egy karton cigarettat)

0
0
gyuri2012 képe

Nem remlik, hogy... ezek:
taxonomy.info
taxonomy.info.old
taxonomy.module
taxonomy.module.old
Ezek lehetnek az eredetiek? Marmint a .old -ok. Datumra az alaprendszer felrakasa az old, a rendesek meg mai..., de voltam olyan ugyes, hogy a site/all/modules/category konyvtarat toroltem meg a backup elott asszem ;( (adatbazis backup utan)
Szoval ha most felmasolnam ujra (egy frissen drupal.org-rol letoltott verziot) aztan bekapcsolnam a modult, aztan katt category modulnal a viszsaallitas eredeti gombra... :)
Talan eselyesebb, mint siman atnevezni a .old-okat... nem?

0
0
gyuri2012 képe

Működött ez a site/all/modules/category feltolt, taxonomy visszaallitas gombra katt, category modul kikapcs.
Allahh legyen veled, és a tieiddel!

0
0