Catalog Termékek listázása megjelenítése

Kezdő ATI képe

Sziasztok!

Szeretnék egy Ubercart Catalogust létrehozni úgy hogy az egyes termékek fajtáit feltöltéskor egy Termékek nevű szótárból lehet kiválasztani. ( ez a szótár 5 szintből áll)Ezt sikerült is megcsinálni, a problémám az, hogy amikor megszeretném jeleníteni menüsorban ezt a termékek szótárat - ami a taxonomy menu modullal sikerült is - és rákattintok az egyes termékcsoportokra csak azokat jeleníti meg ahol van már benne feltöltve termék és ott is csak a feltöltött termékekekt.
Én azt szeretném elérni hogy bármelyik menüpontra kattintok jelenjen meg az adott rész, és listázza ki hogy milyen termékek vannak az egyes csoportokban, de ne jelenjen meg mellettük a feltöltött kép,ár, stb...
Az egyéb előbb említett információkat már csak akkor szeretném megjeleníteni ha a kilistázott termékek közül rákattintok az adott termékre.

Kérlek segítsetek!
Próbáltam megtalálni a megoldást a fórumban, de nem sikerült.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
jabba306 képe

Nem teljesen értem, hogy mit szeretnél, de ha minden igaz, akkor a views modulra lesz szükséged.
Ha termékkategóriánként minden terméket kattintásra szeretnél megjeleníteni, akkor a views-ban be kell állítani a csoportosítást.

0
0
Kezdő ATI képe

Köszönöm, próbálkozom vele, a baj az még mindig, hogy sehogy sem sikerül olyan nézetet beállítanom ahol csak azokat a termékeket listázza ki amire kattintanék a menüben. Van egy ilyen taxonomy menum:
Termékek
-Termék csoport1
--Termékcsoport1.1
---Termékcsoport1.1.a
----Termék1
---Termékcsoport1.1.b
----Termék2
----Termék3
---Termékcsoport1.1.c
----Termék4
--Termékcsoport1.2
---Termékcsoport1.2.a
----Termék5
----Termék6
----Termék7
---Termékcsoport1.2.b
----Termék8

Azt szeretném elérni hogy ha a Termékcsoport1.1.a-t választom a menüben, akkor:

-Termékcsoport1.1.a
----Termék1
jelenjen meg,
ha Termékcsoport1.2-t akkor:

-Termékcsoport1.2
---Termékcsoport1.2.a
----Termék5
----Termék6
----Termék7
---Termékcsoport1.2.b
----Termék8

...

Nálam most ha a Termékek menüre nyomok akkor mindent megjelenít, ez a szótár neve, de ha már egy szinttel lejjebb megyek (pl.:Termékcsoport1.1) akkor azt írja ki,hogy "Jelenleg nincs beküldött tartalom a kategóriában" pedig az almenükben vannak feltöltve termékek.

Ezt hogy lehetne megoldani?
Teljesen rossz úton járok?

0
0
Kezdő ATI képe

Végül sikerült megoldanom a problémát a taxonomy list modullal.
Létre is hoztam 2 view-t. Csak azt nem találom hogy ezeket a nézeteket hogy tudom hozzárendelni az egyes linkekhez. Azt szeretném, hogy ha nem adott termékre kattintok akkor az egyik view legyen egyébként meg a másik. Ezt hogy tudom beállítani?

0
0
pityu73 képe

Az übercart 6.x-nek van saját core catalóg modulja miért nem azt használod a taxonomy menü helyett.

0
0
Kezdő ATI képe

Ezt hogy érted?

0
0
pityu73 képe

Úgy, hogy az übercart mag kiegészítéseknél kapcsold be a catalog modult.
Az pont az csinálja, hogy a magasabb szintű kifejezés esetén ha nincs beküldött tartalom akkor az alárendelt kifejezéseket listázza ki. A mezők megjelenítésének a szabályozására ugyan ez nem fog megoldást adni, arra a Display Suite fog segíteni. Ezzel mezőkre szedheted a termékedet és egy egyénileg szabályozhatod mely megjelenítésben mi jelenjen meg. (term nézet, tartalom nézet stb..) pl: a term nézetnél le tilthatod a kosár gombot, meg az árat.

0
0
Kezdő ATI képe

Köszönöm a segítséget, tényleg ez volt a megoldás, nem tudom miért nem vettem észre a Catalog részt a store administration-ben. Sikerült beletennem a már kész szótárat szerintem a taxonomy menu segítségével. Display Suit-tal még van mit csinálnom de az alap próbléma megoldódni látszik.

0
0
pityu73 képe

Valamit félreérthettél ha sikerült bekapcsolnod a catalog modult akkor már nincs szükség a taxonomy_menu-re, megy az nélküle is.

0
0