Cannot modify header information...?

xzsolt képe

A saját gépemen próbálom "tükrözni" a fizetős tárhelyemen lévő rendszert. Ez alapvetően működik is, azonban amikor egy saját modult beteszek, akkor egy probléma jön elő a saját gépen, de nem jelentkezik a webhelyen. A hiba, hogy amikor bármelyik beépített vagy egy saját űrlapot elküldök, akkor egy teljesen üres lapot generál, ha back-kel visszalépek minden rendben folytatódik, az adatmódosítás rendben megtörtént, de a következő hibaüzenetet kapom:
warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\apache2triad\htdocs\drupal\modules\allatpatika\allatdata.module:1) in C:\apache2triad\htdocs\drupal\includes\common.inc on line 266.

A saját modul egyébként egyenlőre csak a beépítet contact modul átnevezéséből származik, tehát gyakorlatilag jó, szerintem apache vagy php beállítás lehet a gond, mert teljesen azonos formában a tárhelyen hiba nélkül működik. (ezeknek a bállításait természetesen nem tudom lemásolni, kitalálni se mert annyira nem értek hozzá). előre is köszi.

Hojtsy Gábor képe

Az allatdata.module első sorában kerül a kimenetre valami. Mondjuk van a PHP kezdő tag előtt üres sor. Ha a fizetős tárhelyen output buffering támogatás van, akkor ott azért nem gond. Nálad nyilván nincs ez bekapcsolva.

0
0
xzsolt képe

szia! Nagyon köszi a segítséget! az első tippet azt már ellenőriztem, nem volt ilyen extra karakter (általában mindhol ez a javaslat a problémára ezért kipróbáltam, de ez nem okozna ilyen gondot, hanem simán kiteszi a lapra a fölösleget).
A második volt a jó megoldás, úgy tűnik nem jelentkezik a probléma. Mégegyszer nagyon köszönöm!!!!

0
0