Calendar nem látja a létrehozott dátum mezőt

lovay.miklos képe

Sziasztok!

Végigböngésztem az angol/magyar fórumokat, megnéztem a screencastet is, de valami miatt D7 alatt (az alá elérhető 7.x-2.0-alpha1-es Calendarral) szívok az esemény dátum szerinti listázásával.
Többször végigcsináltam ezt: http://drupal.hu/kezikonyv/tippektrukkok/calendar-modul-listazas-az-esem... , de valami miatt a "CONTEXTUAL FILTERS" - ha jól gondolom, akkor a korábbi verziókban Arguments volt- alatt kitörlöm a Dátum: Date (node) (Tartalom: Updated date)-t, és felveszem újra Date (node)- ot, de sajnos nem látom a leírás sorrendjének megfelelően létrehozott mezőt.

Bármi ötlet, hogy mi változhatott meg, ami miatt a leírt metódus nem oldja meg a gondot?

Nagy köszönet!

Üdv
M

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

A fent említett link D6-ra van, így D7-ben letérhetnek dolgok.

Nagy hibája sajnos a kézikönyv oldalaknak hogy a látogatónak fogalma sincs mikor küldték be, és melyik Drupalhoz tartozik..

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

lovay.miklos képe

Köszi, igen, eltérnek, de nagyjából ki lehet következtetni, hogy mi hova került. De sajnos úgy fest, hogy a mező "megtalálása" is eltér :(

0
0
lovay.miklos képe

Az alábbiakkal, és a http://www.drupaltherapy.com/date_d7 minden lépésének pontos betartásával (melyik modult mikor aktiválod, stb) sikerült működésbe hozni a dolgot:

calendar-7.x-2.x-dev 2011-Apr-26
ctools-7.x-1.x-dev 2011-May-06
date-7.x-2.x-dev 2011-May-01
views-7.x-3.x-dev 2011-May-08

Nézzük a jó oldalát: a sok kísérletezés alatt egyre közelebb kerültem a Drupal szellemiségéhez :)

0
0
dd0 képe

views-7.x-3.0-beta3 és date-7.x-2.0-alpha3 valamiért nem kompatibilis egymással. a ma aktuális views-7.x-3.x-devvel rendesen működik. cserébe eléggé összerondítja a nézetek szerkesztőfelületét.

0
0