Calendar hiba többnapos eseménynél

Paal képe

Üdv,

A Calendar 6.x-2.0 és a Date 6.x-2.0 modulokat használva állítottam elő többnapos eseményt. A havi nézetben teljesen jól jelenik meg az esemény, még napiban is de a zárónapon valami furcsaságot mutat. Az "Egész nap" rész üres, alatta viszont megjelent egy "Before 09:00" sor, ahova az egész napos cuccot rakta be. Alatta berakja a "09:00" órával kezdődő eseményeket.

Találkozott már valaki ilyen problémával? Mi lehet a gond?

Köszi, Pali

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Paal képe

Már másnak is feltűnt...

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

zila képe

Kicsit off leszek, elnézést.
Nem tapasztaltál memória problémákat a Date API 2.0-val? Nekem ki kellett kapcsolnom a calendar + Date + Date API modulokat, mert rendszeresen elfogyott a memória a site alatt (és mindig a dateapi.module-ban, teljesen mindegy volt mennyi memóriát adtam a php-nak. 512 MiB-et is keveselte, ekkor került kukába szegény).

Ezért aztán az Events modult használom az dátumok tartalmakhoz rendelésére, de az meg nem kezeli normálisan a többnapos időponttal rendelkező eseményeket (pl. 3 napos rendezvény naponta 9 és 17 óra között...

1
0

--
IE doesn't support internet

Paal képe

...hogy feltűnjön. Fejlesztés alatt lokális gépen ment (XP+Appserv csomag) de ott nem tapasztaltam ilyet (meg munka végeztével lekapcsoltam). A szolgáltatónál meg csak 1 napja van fent, ők még nem szóltak. Neked min hibázik (oprencer)? Mennyi idő alatt jelentkezik?

Thx, Pali

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

zila képe

Debian Etch, C2D, 4 GiB RAM. Még nincs élesben a site (!) tartalom feltöltés és némi fejlesztés folyik rajta, 2-3 felhasználó használja. Cache ürítés után néhány órával már jelentkezik, de nem állandóan, loginkor pl. mindig, de más helyeken csak időnként. Refresh után többnyire továbbmegy, de pár kattintás után újra jön. tehát csak annyira csinálja hogy botladozzon az oldal és nehezítse a debugolását :)

Sajnos elég sok modult használ a site, így nem biztos, hogy a dateapi a ludas, csak mindig ő került lapátra. Lehet, hogy dateapi + egyéb modul kombináció okozza a bajt, mindenesetre a kikapcsolás után 32 MiB-es memória korláttal vígan elfut az oldal, és nem jött elő azóta a memóriafogyás hiba...

0
0

--
IE doesn't support internet