Címlap oldalsáv szétesett

MerofiM képe

Egy hete működik az oldalam Drupal segítségével CTI Flex sminket használok.
Eddig rendesen működött. A legutóbbi smink update is sikerült (pár napja).
Előző nap volt a tárhelyen (ingyenes! http://www.000webhost.com/ ) egy hibajavítás központilag (nem jelent meg az oldal). Ezután is rendesen bejött és működött az oldalam, de később (pár órával) már nem jelent meg helyesen a címlapom. Az oldalsávok "lecsúsztak", összeugrottak egy karakter szélességre (többi oldal működik hibátlanul). Azóta bármit csinálok nem jön be rendesen (SQL tábla ellenőrzés 2 hiba javítva. Frissítések, update stb.)
Az oldalam http://netkereset.comuf.com
Kérlek segítsetek!

Drupal verzió: 
Fórum: 
aksza képe

Ez lehet amiatt is, hogy valamelyik tartalmadban (akár a címlap, akár a blokkok, hírek stb.) van valami olyan kód amitől szétugrik a smink. Érdemes lenne végignézni ezeket, esetleg újra felvinni őket "tiszta" kóddal. Ott lenne érdemes keresni a hibát amit felvittél a smink szétesése előtt, esetleg teljesen kikapcsolni az utoljára felvitt blokkot, az utolsó tartalmat. Érdemes a teljesítmény beállításoknál kipróbálni a gyorstár ürítést.

0
0
aksza képe

Most nézem, hogy a címlapot leszámítva jó az oldal, ez még inkább megerősít abban, hogy a címlapon lévő tartalommal van valami gond. Az elsődleges linkeket nem tudod úgy megcsinálni, hogy egy sorban legyen, találkoztam már olyan sminkkel ahol ez okozott problémát.

Itt jó: http://netkereset.comuf.com/?q=user/register

0
0
szantog képe

Állítsd be az admin/settings/filters/%/order-nél, hogy a html corrector legyen az utolsó.

Ha így sem jó, akkor node-7, node-2 körül nézz szét, azok csúsznak bele node-3-ba.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

MerofiM képe

A html corrector az utolsó helyen volt eredetileg is.
Próbáltam node7-et, node2-t állítani php-ba, címlapról levenni, kiemelésből kivenni - semmi változás. A node 3-nál viszont valami nem OK, mert levettem címlapról illetve kiemelésből utána megjelent rendesen a címlapom, viszont frissíteni szerettem volna, de az admin menümből eltűnt minden, modulokban jön pár beállítás csak be! De ott sincs beljebb semmi "Nincs adminisztrációs menüpont."
Táblából lefuttatva az update-t meg ezt dobja ki:
An unrecoverable error has occurred. You can find the error message below. It is advised to copy it to the clipboard for reference.
További információ a hiba oldalon
An error occurred. http://netkereset.comuf.com/update.php?id=25&op=do { "status": true, "percentage": 100, "message": "0 / 0 van még hátra.\x3cbr/\x3e\x26nbsp" } web hosting

0
0
MerofiM képe

Valamiért kilépettnek vett és az "olyankor szokásos" TRUE-FALSE megoldással helyre jött.

Most jó minden. Egy kicsit ugyan a fejléc "szorosan" illeszkedik a menükhöz, de nem akkora gáz.

A node3-at viszont még nem értem, miért tett keresztbe.

Köszönöm a segítségeket!

0
0