Címlap

frigo képe

Sziasztok!
Az volna a problémám, hogy el kellene "tüntessem" a fenti menüsor alat megjelenő Címlap, ha almenüben vagyok címlap>>x.y.z sort. A beállítások között ezt nem találtam, gondolom forrás kódból lehetne, de sajna ennyire nem értek hozzá.
(Azért kellene ezt törölnöm, mert maga a címlap link az a domainre mutat, ami az én esetemben azért nem jó, mert úgy oldottam meg /nem túl elegánsan/ az intro-t, hogy van egy index.html-em ami betolja az introt, és utána jön a drupal index.php-je, és tökéletesen műxik minden, leszámítva, hogy a címlapra kattintvan ismét az intro jön be...)

Fórum: 
Désiré képe

A sminked page.tpl.php
fájljában van egy ilyen rész:

    <?php if ($breadcrumb): print $breadcrumb; endif; ?>

Ezt töröld ki (inkább kommenteld). Ennyi.
Egyébként szerintem nagy hülyeség ezt csinálni, gyakran hasznos az a sor, annyit nem ér ez a szépséghiba, hogy emiatt töröld. Inkább keres más megoldáást az intródhoz.

Ha jól tudom van egypár modul, ami direkt arra jó, hogy külön belépőoldalt tehess az oldalhoz. Nézz utánna. (http://drupal.org/project/Modules)

0
0

- - -
Juhász Márton

http://juhaszmarton.hu

Nagy Gusztáv képe

hanem a testreszabás, akkor pedig azokat a modulokat érdemes megnézni, aminek nevében a breadcrumb szó szerepel (Pl. Custom Breadcrumb).

0
0

Nagy Gusztáv

frigo képe

Szia Desiré!

Köszönöm szépen a tanácsot, megfogadtam. Szétnéztem a modulok között (ezt magamtól is megtehettem volna...) és rátaláltam egy Front Page -nevűre ami tökéletesen megoldotta az én problémám.

Köszi!

0
0