Bootstrap téma + Autocomplete összeférhetetlenség

zedclans képe

Üdv emberek!

Az elmúlt hónapokban rászántam magam, hogy beleássam magam a sminkelés rejtelmeibe, és sok mérlegelés után a Bootstrap esett választásra mint kiinduló téma. Már egész szépen sikerült össze raknom a saját sminkem, viszont most egy kellemetlen fejfájást okozott a téma. Az oldal amire készítem a témát, egy commerce alapon nyugvó webshop, solr alapú keresővel, autocomplete live kiegészítéssel, innen indul a problémám is. A keresőm tökéletesen működik bármilyen más smink alatt, kivéve Bootstrap-nál. Keresgéltem is mi a ludas, és a Bootstrap téma fájlai között megleltem az autocomplete javascriptet amit, ha kikapcsolok, a keresőm életre kell, de gyanítom nem véletlen, hogy benne van ez a script, a kikapcsolása feltehetőleg meg a téma plusz funkcióitól foszt meg. A kérdésem igazából az, hogy bügykölte-e már valaki ezt a részt, mi lehet az arany középút, hogy a kereső is működjön, de a Bootstrap sem legyen csonkolva.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
agostonl képe

Szia!

Én a Boostrap Business-re építettem egy oldalt (Hexaport Bt.), ahol automatikus keresés is van, de nem az autocomplete-el, mert az megborította a View mentéseket.
Én a Felfedett űrlap alatt az automatikus elküldést és az Elküldés gomb elrejtését használom, a Termékeink menüpont alatt.

1
0