Blokkok eltűnése (?!?)

babfőzelék képe

Hali mindenki!

Már másodszor fordul elő ez a problémám, és elég kellemetlen. A következő történt: saját smink (tiszta php-s) szerkesztése közben itt-ott kommentezek dolgokat (a smink _block függvényében) ideiglenesen, és ezután eltűnnek a blokkjaim... Egy ilyen eset után csinálhatok bármit, kiveszem a kommentet, sminket váltok ("gyári" sminkre), akármit... és semmi, soha többé nem jelenik meg blokk (se navigációs menü, se semmi). Ha a böngésző címsorába beírom pl azt, hogy "admin/themes" akkor így elérem, a dolgokat, de a blokk konfigurációt már így sem (admin/block -> nem jön be, meghibbant a blokk-rendszer teljesen?).
A sminken kívül semmi máson nem változtattam, amikor előjött a hiba, előtte rendesen működött, amikor a blokkeltűnés után visszacsináltam (pontosan ugyanarra a kódra, mint a működőképes állapotban), már nem. És azóta sem. Az adatbázisban benne vannak a dolgok rendesen úgy láttam.
Valaki találkozott már ilyen hibával (nem a drupalra fogom, valszeg én bénázok el vmit)?
Az elég kellemetlen lenne, ha egy élesben működő weblapon történne.
Már nincs ötletem... Még csak 2szer fordult elő, pedig sokszor birizgáltam a sminkjeimet.

Előre is köszi a segítséget!

babfőzelék képe

Ja!
- Drupal 4.6.3
- PHP Version 4.3.10-16
- MySql 4.0.24

Üdv!

0
0
babfőzelék képe

letiltottam modulokat, aztán vissza (nem a fent említett hiba miatt), és most jó lett....

0
0
Anonymous képe

Na most ilyenkor mivan? Nekem is eltünteka modulok, és nem is tudom vissza állitani, csak a login van kint meg még valami. Valamit elállitotam az tuti de, hogy mit? Ráadásúl a magyar nyelvi fájl sem mükszik tehaát az egész angolnyelvü. Tud valaki nekem segiteni, vagy telepitsem újra az egészet?

0
0