Blog szoftver nem webes

s3seawa képe

Hello .
Segítséget szeretnék kérni nem tudom lehet-e használni a drupal 6,9 hez blog szoftver ami nem webes és ha igen melyik az a szoftver . köszönöm a segítséget előre is .hello.

Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

0
0

Nagy Gusztáv

s3seawa képe

Igen csak ha van profibb mert a html kódokat tudom csak utálok vele írni és vlami komolyabbra gondoltam de ha nincs ez is meg felel.Köszönöm szépen a segítséget.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Soha nem használtam még ilyen szoftvert, ezért is kérdeztem rá, hogy ilyenre gondoltál-e.

Te mit szeretnél használni? Mert ahogy látszik, az elv működik, gondolom más hasonló szoftver is használható.

0
0

Nagy Gusztáv

s3seawa képe

Sajnos a neten nem nagyon találtam valamilyen programot is nagyon sok oldalt végig néztem és csak egy jutott eszembe mivel a myspaces már nincs vagy nem találom csak meg a windowsnak ami az új msnhez a packban jár valami microsoft writer ehhez hasonlóra gondoltam én.

0
0
s3seawa képe

Egyébként arra kéne hogy az oldalon a környéken levő szórakozó helyek táblázat vagy hasonló használatával meg tudjam jeleníteni ilyen sorrendbe át tekinthetően :
Dátum Rendezvény Helyszín Város
és nem tudom milyen opcióval álljak neki .Ennek egy ilyen táblázat kellene mint amit a beállítások alatt használ hogy felül írja hogy mi-mi és ahogy görgetek lefele az ott marad..... Lehet valahogy ilyet?

0
0
Bálint képe

Miért így akarod?

Hozz létre egy tartalomtípust a szórakozóhelyeknek, cck-val alaktítsd kedvedre, majd views-zal listázd ki, ahogy szeretnéd!

0
0
s3seawa képe

Értem hogy van ez a tartalom típust létre hoztam az oldalon ezek a modulok fent vannak de hogy kell mindezt megcsinálni?Köszönöm a segítséget.

0
0
Nagy Gusztáv képe

a CCK és Views használatára. Ismered?

Ezen a blog szoftveren én nagyon kiakadtam. Ha ennyire nem látod át a web működését, szerintem nem fog menni ez a feladat. De hát ott a munkaközvetítő.

0
0

Nagy Gusztáv

s3seawa képe

Hát lehet bár az oldal teljesen magáncélú amely az általam csinált online rádió és az ahhoz tartozó dolgoknak csináltam és igy tudom népszerűsíteni és ki szeretném kötni én nem megtanulni akarom használni hanem csak amit szeretem volna az egy táblázat lenne és emlékeim szerint s blog szoftverekbe van ilyen opció de meg találtam amit kerestem azaz egy modult.És ha nem tudsz valamit hogy hogyan csináld kérdezd meg azt aki tudja , elvet követem és köszönöm szépen a segítséget.

0
0
nevergone képe

Anno próbálgattam a BlogGTK-t, teljesen jól működött, BlogAPI modult kell hozzá a core-ból.

0
0