Biztonsági frissítés

stewes képe

A honlapomat állandóan frissen tartom, az állapotjelentést rendszeresen figyelem, a frissítési javaslatokat el szoktam fogadni.
Mai a views-ra kaptam figyelmeztetést, nem biztonságos, frissítsem. Rendben. Két verziót javasol letöltésre. Az egyik: 6.x-3.0-alpha3, a másik 6.x-3.x-dev.
Előbb a dev-re frissítettem, eltűntek a rotor elemek. Az alpha-val szintén, és nem enegd backupot készíteni a Backup and Migrate modullal. Végül a dorg-ról letöltöttem a 6.x-2.9 változatot, így tudok menteni, a rotor itemek működnek, d az időzítő nem futtatható.
Térjek vissza a kiindulási ponthoz?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Fórum: 
nevergone képe

Milyen verziót használtál eredetileg? Csak mert a 3.x sorozatból én még nem találkoztam olyan kiadással, amit éles oldalra javasoltak volna, és nekem a 2.9-es verziót ajánlja fel elsődlegesen.

0
0
stewes képe

A másik oldalon 6.28 volt., ott a 6.29-et javasolja.

0
0

„Kattintgatós amatőr”

gazsesz képe

Épp tegnap futottam bele én is ebbe. helyi környezetbe feltettem a views 3.x alpha-t és minden gond nélkül működik is. Gondoltam felteszem a a webszerverre is, de ott fehér halál-t generált rengeteg helyen (node edit, new comment, etc...). Amikor szerkesztettem a views-t, akkor 500 Internal server error üzeneteket dobott. Így visszatértem a 2.9-es verzióra.
Szóval a lényeg, hogy az aplha nem éles környezetbe való.

0
0

Gazsesz

nevergone képe

Nem véletlenül alpha még, és elég erősen fejlesztik.

0
0
stewes képe

Csak éppen azt nem tudom, hogy a biztonsági figyelmeztetés után miért ezt javasolja az oldal letölteni és használni. Nem elérhető még..., hanem alfa és dev a két javaslat

0
0

„Kattintgatós amatőr”

nevergone képe

Ez az eredeti verziótól függ. Én pl. a 2.8-ast használtam akkor, és a 2.9-et ajánlotta fel frissítésnek, mellesleg említette, hogy van 3.x-dev is. Ha már eredetileg is 3.x-dev -et használtál, akkor nyilván nem fogja mutatni a 2.9-es verziót (downgrade).

0
0