Bizonyos file-kat a tmp könyvtárba nem tudott beirni a rendszer

ksandor képe

Sziasztok srácok...

Én még elég új vagyok a drupal területén de , beleütköztem Én is ebbe a problémába , hogy bizonyos file-kat a tmp könyvtárba nem tudott beirni a rendszer. A felület magyarra volt forditva és olvasva angol fórumokon rájöttem, hogy mi lenne ha visszaállitanám a default nyelvet angolra , és itt az üzenet eltünt - tehát a probléma megoldodott , de továbbra magyar felületen kapom a hibát..
A hibanaplóba ez volt irva "An error occurred during creation of the JavaScript translation file for the language Magyar. "
Meg lehet ezt oldani valahogy ?

Köszi előre is a segitséget.

Viszlát
Kiss Sándor

Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Az admin/settings/file-system oldalon az ideiglenes fájlok útvonalának egy saját könyvtárat célszerű megadni. Pl. a /temp helyett temp.

0
0

Nagy Gusztáv

Balogh Zoltán képe

A „JavaScript translation file”, amit nem tud létrehozni, azt a fájlrendszerben szeretné létrehozni a Drupal, mégpedig a ...files/languages könytárba. Tehát első körben azt nézd meg, hogy az /admin/settings/file-system útvonaladon hova mutat a fájlrendszered. No, ebbe a könyvtárba nem tud a szegénykém languages alkönyvtárat létrehozni, avagy, ha van ilyened (99% hogy jogosultság probléma miatt nincs), akkor nem tud bele írni ilyen csodaszép nevű fájlokat, mint például a hu_63cd4beb3edbed1e51fa898fffb01c27.js

Adj jogot az általad megadott fájlrendszerre a Drupalnak (PHP-t futtató júzernek), mert ebből még számos egyéb gondod lehet.

0
0