Beküldött tartalom 2 óra múlva jelenik meg

Antal Adrienn képe

Sziasztok!

Újabb problémával ismerkedem, tegnaptól folyamatosan 2 órával később jelenik meg a beküldött tartalom az oldalamon, mint a rögzített beküldés ideje. Találkozott már valaki ilyennel?
Mi okozhatja ezt? Gyorstár normálra van állítva, minimális gyorstár élettartamot nem adtam meg.

Fórum: 
nevergone képe

Belépett felhasználóknál is később jelenik meg a tartalom?
Amúgy milyen verziójú Drupal?

0
0
Antal Adrienn képe

Azt nem tudom, hogy más felhasználóknál hogyan jelenik meg, mert ez hirdetési oldal és nincs fórum, vagy hasonló az oldalon.
http://aproasz.hu

0
0

Adrienn

Nagy Gusztáv képe

megfelelően vannak beállítva?

0
0

Nagy Gusztáv

Antal Adrienn képe

szombat, április 12, 2008 - 18:42 + 0000 ezen állt....Ez rossz? Állítottam a jelenlegi időre? A hét első napja Vasárnap volt, most hétfő....Beküldtem egy hirdetést és így is pont 2 órával korábbi feladási időpontot mutat. Vagyis nem 2 órával később jelenik meg, csak ezt mutatja...Ezt rosszul írtam. Ezt gondoltam amíg magam is be nem küldtem egy hirdetést. Mit lehet még tenni?

0
0

Adrienn

Nagy Gusztáv képe

a beküldési időd és a szerver időd 2,5 órában tér el? (2008. április 12. 21:12 és szombat, április 12, 2008 - 18:42 + 0000) Ez eleve elég érdekes.

Másrészt - mivel mi eleve az európai időzónánk miatt +1 (illetve nyáron +2) óránál vagyunk, ezért a + 0000 szerintem nem jó. Szerintem itt olyan időnek kellene lennie, ami megfelel az aktuális időnknek.

De mindezeket csak hangosan gondolkodva írtam, nem tudom, ez megoldja-e a problémát.

0
0

Nagy Gusztáv

Antal Adrienn képe

Azt az időt jelöltem most be, ami nálunk éppen van, de így is maradt a régi. Másik weboldalamon, pusztán csak 1 óra eltérés van, ott más a szerver. Nem figyeltem sajnos, hogy most az idő átállításkor jelentkezett-e a probléma, amikor átálltunk a nyári időszámításunkra vagy később. Mindenesetre ma tűnt fel. Még nem reklamálta senki, de meg sem tudom magyarázni, ha bárki rákérdez, hogy miért ezt írja ki? Kutatok tovább..
Köszönöm a választ.

0
0

Adrienn