Bejelentkezés kijelentkezés külön választása

Sylonell képe

Sziasztok!

Olyan feladatot kaptam, hogy írjak egy új sminket egy oldal alá. Nos ezzel szépen haladok is, viszont (ha ez megoldható) arra gondoltam, hogy a bejelentkezés és a bejelentkezés utáni blokkot külön szeretném kezelni.(Vagyis a bejelentkezés blokkot bele tenném a fejléc régióba, és a bejelentkezés utáni blokkot a bal oldali régióba.)
Gondolom ez nem egy brutál nehéz dolog, csak id-ket kell adni. Viszont ilyen téren még ismerkedés fázisban tartok a Drupallal. Tudnátok segíteni nekem, hogy mely irányba induljak el ez ügyben?
Syl

Drupal verzió: 
csakiistvan képe

A login blocknak van id-ja (d7-ben van: block-user-login),de egyedi class-a tuti, az azonosított felhasználónak megjelentetett blokkot meg te vezérled ha jól sejtem..

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Sylonell képe

Aha, tök jó köszönöm. D6-ban #block-user-0.
Ezek után már ez is meg lesz :)

0
0
Sylonell képe

Akadt megint egy kis probléma, miszerint a blokk már jó helyen van és egykét részletet már ott látok, ahol annak lennie kell, de sajnos van amit nem tudok kikerülni beleírás nélkül. Szóval a kérdésem már csak annyi lenne, hogy a user kezeléshez tartozó valami.php-t hol találom? Kerestem a modulok között, de sajna sehol nem találom...

Az a fájl kellene ami ezt a szöveget tartalmazza: (A fájl infó a netről van)
<div class="block block-user" id="block-user-0">
<h2>User login</h2>
<div class="content">
<form id="user-login-form" method="post">
<div>
<div id="edit-name-wrapper" class="form-item">
<label>Username: <span class="form-required">*</span></label>
<input type="text" class="form-text required" value="" size="15" id="edit-name" name="name" maxlength="60">
</div>
<div id="edit-pass-wrapper" class="form-item">
<label>Password: <span class="form-required">*</span></label>
<input type="password" class="form-text required" size="15" maxlength="60" id="edit-pass" name="pass">
</div>
<input type="submit" class="form-submit" value="Log in" id="edit-submit" name="op">
<div class="item-list">
<ul>
<li class="first">
<a title="Create a new user account." href="/user/register">Create new account</a>
[...]

0
0
tatarbj képe

új kérdésre új topic, pusztán azért, hogy később más is megtalálja :)
ott választ is fogsz kapni a kérdésedre ;)
üdv, tatarbj.

0
0

---
Tatár Balázs János