Bejelentkezés blokk saját div-be

Anonymous képe

Sziasztok!
Remélem jó helyen indítottam új témát.
Olyan problémám van hogy testreszabtam egy drupal sminket és nem tudok rájönni (ha egyáltalán lehet) hogy hogyan tudnám megoldani a következő problémát.

Azt kellene elérem valahogy, hogy a bejelenkezés blokkom valahogy az általam legyártott div-ben jelenjen meg. Mert eddig csak a szokásos: fejléc, lábléc, tartalom,balsáv, jobbsáv látható a blokk adminisztrációnál.

Hol lehet a saját "helyemet" hozzáadni a lisáthoz??

Előre is köszönöm a segítséget!

Hojtsy Gábor képe

Nem mindegy, hogy milyen smink. PHP függvényeket írsz benne, PHPTemplate fájlokat szerkesztesz vagy csak CSS fájlt használhatsz? Utóbbi esetben nem lehet megcsinálni, előbbi két esetben viszont igen.

0
0
Anonymous képe

A fenti probléma megoldódott. De hogy ne legyen szép az élet most azt csinálja hogy ha tartalmat akarok beküldni, akkor mindig azt írja ki hogy a "törzs rész kitöltése szükséges" bármit is írok a törzsbe..

Ez mitől lehet???
A smink készítése során belenyúltam a PHPTemplate (page.tpl.php) fájlba is. Reggel még tudtam beküldeni írást ie-vel de most már azzal se. Csak töltöget valamit de aztán semmi. A firefox meg szimplán a fenti üzenettel tér vissza bármit is akarok beküldni (írás, lap).....

Mi a fenét csinálhattam vele....ugye az kizárt hogy a szolgáltató bügykölt bele a dologba...

előre is köszönöm..

0
0