Üdv!
A bartik sminkből létrehoztam egy alsminket:
#.info name = Bartik subtheme description = Bartik subtheme. package = Core version = VERSION core = 7.x engine = phptemplate base theme = bartik stylesheets[all][] = mystyle.css regions[header] = Header regions[help] = Help regions[page_top] = Page top regions[page_bottom] = Page bottom regions[highlighted] = Highlighted regions[featured] = Featured regions[content] = Content regions[sidebar_first] = Sidebar first regions[sidebar_second] = Sidebar second regions[triptych_first] = Triptych first regions[triptych_middle] = Triptych middle regions[triptych_last] = Triptych last regions[footer_firstcolumn] = Footer first column regions[footer_secondcolumn] = Footer second column regions[footer_thirdcolumn] = Footer third column regions[footer_fourthcolumn] = Footer fourth column regions[footer] = Footer settings[shortcut_module_link] = 0 #mystyle.css: #header { background-color: #3d0b0b; background-image: -moz-linear-gradient(center top , #3d0b0b 0%, #3d0b0b 100%); } a { color: #3d0b0b; } #logo { position: relative; } #name-and-slogan { position: absolute; top: 180px; left: 0; width: 100%; } #page, #main-wrapper, #main-menu-links li a.active, #main-menu-links li.active-trail a { background: none repeat scroll 0 0 #fbeadd; }
Azt szeretném még megoldani, hogy a középső sávban (ahol a tartalmak vannak) a két szélén a fejlcének megfelelő színű "margó" legyen.
Ott a smink nem tartalmaz egy elemet sem - ez egy üres sáv a két szélén.
Drupal verzió:
Fórum:
Firebug
Tegyél a böngésződre Firebug-ot, csodálatos eszköz, megmondja, hogy melyik elem paramétereit melyik file-ban tudod módosítani. Ezzel még nekem is sikerül a css-t módosítani. :)
Próbaképpen bekékítettem a
Próbaképpen bekékítettem a Bartik két szélét (eredményül egy kék oldalt kaptam, fehér ablakkal a közepén, amihez nem passzol a lábléc (gondolom az is átalakítós akkor)).
Ennyi elég volt a kékítéshez:
jó lesz
Alakul, jó lesz, köszönöm.
logo center
A logo-t nem sikerül középre igazítanom.
A "#logo" részben próbáltam, de az "img { }" részben sem sikerült.
Bele kell tenni egy div-be?