Banner beállitás + 1 dolog

Karesz1988 képe

Hali ! szeretnék kódos bannereket elhelyezni a weboldalamon és ezt hogy lehetne a legegyszerübben megcsinálni ? Ezt a bnner modulet találtam ez jó az 5 drupal verziókhoz ?
Banner

A másik, hogy 3 drupal raktam fel egy index.html mellékelve( egy tárhelyen) amivel ki választhatják melyik oldalra szeretnének menni. És az lenne a kérdésem, hogy amelyiket választja a látogató, annakt kiírná az url-nél címét. pl:
www.enoldalam.hu/xy
www.enoldalam.hu/yx
www.enoldalam.hu/zx

nevergone képe

Ez eleve két kérdés, amelyek köszönőviszonyban sincsenek egymással. Miért nem lehetett ennek két külön fórum-témát indítani?

A bannerhez kutakodj itt, ha egy picit is ügyes vagy, megtalálod a választ.

A második kérdésedet pedig egyszerűen nem értem.

0
0
Karesz1988 képe

Van az oldalam, hogy www.bnetreplays.cwi.hu és ott lehet látni 3 különböző kép linket, ami a 3 különböző drupallokhoz visz fel és azt szeretném mikor az egyiket kiválasztották és csatlakoztak rá annak neve jelenjen meg, hogy pl www.bnetreplays.cwi.hu/starcraft

Elnézést egyébként, hogy két különböző kérdést tettem fel egy témában ez volt az első és utolsó. Egyébként a banerre visszatérve attól, hogy találtam rotor module hozzá még mindig nem tom, hogy lehet a adminisztráción belül beállitani ...

0
0
Pasqualle képe

http://www.bnetreplays.cwi.hu/Drupal1

nevezd el a konyvtarakat Drupalx helyett starcraft, starcraft2, warcraft3-nak
es a kepekre a teljes webcimet linkeld: Drupal1/index.php helyett http://www.bnetreplays.cwi.hu/starcraft

0
0
aries képe

If you are not familiar with Hungarian language, please feel free to use the international forums on drupal.org

0
0