Bírálatokat kérek

xegor képe

Úgy tűnik kész. Minden úgy működik ahogyan azt
eredetileg is szerettem volna.

Légyszíves bíráljatok, javasoljatok!

http://szabadforum.com

Drupal verzió: 
Fórum: 
opera11 képe

modul igen hasznos lenne szerintem, abból is látja a felhasználó, hogy éppen hol van és akkor nem node/123 lenne, hanem pl blog/blogszerzo/kategoria/cim, vagy valami hasonló, a global redirect meg átirányítja a node/123-ról az újra a felhasználót.
És ha a kép CCK-val van betébe, akkor talán olyan megjelenítés kéne, hogy link to node, hogy a képre kattintva megnézhessem az egész tartalamat, szerintem kényelmesebb lenne, de ez már izlés dolga (kicsi monitoron pl épphogy kifér a kép, ezért lenne talán célszerű)
Na még egy: Opera 9.63-al a főoldalon a lap alja alatt van még egy csomót lehet görgetni, pedig nincs ott semmi (gondolom smink bug, vagy te bugosítottad :) )

0
0
xegor képe

Módosítás folyamatban. Viszont több böngészővel megnézve sem láttam alul hiányt. Nem lehet, hogy még töltődtek be neked a képek amikor nézted??

0
0
sgabe képe

Az automatikus álnevek tényleg melegen ajánlottak. Kezdetnek lehetne csiszolni még a forráson, hogy szabványos legyen. Az oldal megjelenésében is van még potenciál, de egyébként nem rossz! A regisztrációnál az irányelveket valamilyen emészthetőbb formába kéne önteni, mert így eléggé megfekszi az ember gyomrát. A képeknél pedig jó lenne kitölteni az alt tagokat is. Kaphatna még egy csinos favicont is. :)

0
0
dióhéj képe

ó, nahát, én nem bírálok, ez a smink amúgy nekem is tetszett, de a képek szenzációsak, elmentettem az oldalt a kedvenceim közé, igazán érdekes :-)

0
0
xegor képe

Köszönöm az eddigi jó kritikákat!

Ha van még bibi, ne kíméljetek!

0
0