Sziasztok,
a kedves fórumozóktól is megkérdezem, hogy szerintetek mi a teendő, ha a cache_form az adatbázisban 3Gib/nap tempóban dagad egy sima oldalon?
Cron be van állítva és lefut, a többi chace_-ell nincs semmi gond.
A CID-ek ilyesmik:
form_form--AIiY-D4Y20PoGyeED9ZN4y7grHP9DLS3yzDPs2HOKQ
A DATA-k pedig:
[BLOB - 36.5 KiB] - Az ebben lévő bin fájlban css-estől és html-estől benne van egy-egy node.
Mi generálja ezt szerintetek?
Drupal verzió:
Tán ez.
Tán ez.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
Nagyon hasznos amit írtál, le
Nagyon hasznos amit írtál, le is lőttem a fivestar-t, sőt még a voting-ot is. A Cache azonban dagad ugyanúgy, lehet hogy csak nekem tűnik úgy, de mintha még gyorsabban.
Mi csinálhat még ilyet?
Köszi!
Bármilyen form, ami az
Bármilyen form, ami az oldalon van.
Devel modul + hook_form_alterbe dobd be, hogy dsm($form_id), és meglátod, hogy egy oldalon milyen formok rajzolódnak ki.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
ha sok van
Ha sok van (márpedig itt esélyes, hogy sok van), akkor a dsm() helyett a dd() ajánlott, ami egy fájlba gyűjti össze és nem fagy bele a böngésző.
Meg persze tesztoldal, tesztoldal, tesztoldal…
Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés
$form_id?? Kizárt, hogy
$form_id?? Kizárt, hogy lerohassza az oldalt, még ha 20 form van egy oldalon, a $form_id string, szóval még csak krumot sem kell hozzá tölteni.
Ettől függetlenül igazad van a ddvel.
----