Az oldalam kinézetét kellene megváltoztatni

Antal Adrienn képe

Szerettem volna én megcsinálni, de meghaladja a tudásomat. A jelenlegi oldal így néz ki:
http://aproasz.hu/
és ilyen a feladott hirdetések kinézete:
http://aproasz.hu/?q=ingatlan

Ez több szempontból sem jó. Túl nagy, szeretném ha először egy rövidített formában jelenne meg a feladott hirdetés 1 db 100x100-as képpel a jobb oldalon. Ezt én is megtudom csinálni, ami a képet illeti, de azt már nem, hogy valahogy így nézzen ki, mint a következő linkeken.

http://www.azcentrum.com/apro/index.php?site=21

http://www.albaapro.com/

http://www.zeneszapro.hu/

Tehát azt szeretném, mint ahogy pl. az Alba Aprónál van. Nem 1:1-ben, mert az nem lenne korrekt, de mégis ez a cél, hogy valami hasonló legyen, vagy mint pl. a Zenészapró, ami szintén Drupal alapú.

A címoldalamat is szeretném egy ízlésesebb és profibb formában publikálni.
Ha van, aki ezt elvállalja, kérek egy árajánlatot.
Köszönöm
Antal Adrienn

Nagy Gusztáv képe

Nézegetem az oldalakat, de nekem gőzöm sincs, hogy mit szeretnél.

0
0

Nagy Gusztáv

Antal Adrienn képe

Kaptam egy segítséget, hogy "Maga a blokk CCK-val van kitéve és aztán a node-.tpl.php -ba van sminkelve." Egyszóval sminkelni kellene.
A bluemarine sminket használom a hirdetéseknél. Csináltam egy új tartalomtípust a hirdetéseknek, de nem tudom úgy elosztani, illetve elhelyezni CCK-val sem, hogy formásabb legyen és a sminkelést sem tudom megcsinálni, pedig még a kód egy részét is megkaptam. Ha nincs kiemelve a hirdetés, akkor még rosszabbul néz ki az egész. Eleve szeretném valamiféle keretben látni minden egyes hirdetést.
Általában ilyen keretekben vannak a hirdetések: pl http://www.88.hu/index.php?ac=mai is.
Ez már nem a legújabb igényeknek megfelelő, mert most én úgy látom, hogy azok a hirdetési portálok a keresettebbek, amelyek hasonló formátumban mutatkoznak meg, mint amiket az elő írásomban megmutattam linkeken. Nos, az én oldalam egyáltalán nem így néz ki.
Olvastam itt a Drupal fórumon, egy még 2005-ös bejegyzést, ahol valaki Apróhirdetéseknek modult keresett. Kapott is tanácsot, de az még a 4-es verzióhoz van. A Zenész aprónál szintén 5-ös Drupált használtak, de ők sminkelték.

Ha megnézed az én oldalamon feladott hirdetések kinézetét, illetve azokat a linkeket, amelyeket felraktam ide, akkor szerintem lényeges eltérés látható. Természetesen tudok egy rajzot is csinálni, hogy hogyan képzelem. Olyan jó oldalak vannak...Az én weblapomat is elég sokan látogatják, a hirdetések száma is szépen alakul, de minimális elvárás az interneten, hogy egy nagyobb látogatottságot váró oldal adjon magára.
Arról már nem is szólva, hogy akkor lenne igazán profi, ha már a hirdetés feladásakor más formátumot látna a hirdető. Lépésenként új oldal nyína meg és addig nem is tudna továbbhaladni, amíg ki nem töltötte a szükséges adatokat. Tehát kiválasztaná a kategóriát amiben szeretné feladni a hirdetését együtt azzal, hogy keres vagy kínál. Aztán kitöltené az elérhetőségét és csak ezután jelenne meg a hirdetés szövegrészének beírásához szükséges ablak. Mindezek után a képek feltöltése és a beküldés.
Most beírják a szövegtörzsbe az elérhetőségeket, aztán sokan újra kitöltik azokat a mezőket is, ahol eleve kellene, így tele van linkekkel egy-egy hirdetés.

Közel járok a megoldáshoz, de már hetek, sőt hónapok óta ezzel kínlódom és még mindig nem sikerül. Szeretném rábízni egy profira.

0
0

Adrienn