Az időzített feladatok futása nem sikerült

tiburi képe

Sziasztok!

A honlapomon legutóbb felvittem egy nagyobb mennyiségű jogi szöveget, ami jelentősen növelte az oldal szöveges állományát. (http://tiburi.hu/?q=hu/jogszab) Az időzített feladatok futása nekem a kereső miatt fontos, hogy indexeljem a szöveges tartalmat.

Valamiért azonban nem fut le a cron.

Van valami egyszerű beállítás ami ilyen esetben segíthet, lehetőség szerint php kódolások nélkül?
Persze ha nincs más minden tippnek örülök, és ha végképp semmi sincs áttanulmányozom a http://drupal.org/cron oldalt, igaz erre a közeli jövőben nem nagyon lesz időm.

Előre is köszi a segítséget!

Drupal verzió: 
Jenő képe

a ?q=admin/reports/status/run-cron linken. Ha nem sikerül a cron időzített futtatása jó szolgálatot tesz a Poormanscron modul.

0
0
tiburi képe

A Poormanscron-t fel fogom telepíteni. Majd leírom bejött-e. A ?q=admin/reports/status/run-cron funkciót szoktam használni, most sajnos ez nem működik.
Köszi a választ!

0
0
Paal képe

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

Pasqualle képe

az admin/reports/dblog oldalon valoszinuleg talalsz egy hibauzenetet, hogy miert nem sikerult a cron futtatas. A leggyakoribb hiba, hogy eppen fut..

drupal_cron_cleanup() fuggvennyel lehet megszakitani, de a Drupal admin feluleten nincs ra gomb..

0
0
tiburi képe

Köszi a tippet,
a reports-ban nem találtam jelentést a hibáról, de szerencsére a poormanscron megoldotta a dolgot gond nélkül!
Köszönöm!

0
0
alomkereso képe

Két oldalamat is Drupal 6.13 hajtja és egyiknél sem futnak az időzített feladatok. Érdekesség, hogy az egyiknél eddig futott, de most a legutóbbi frissítés óta már nem.
Az itt javasolt dolgokat mind kipróbáltam, eredménytelenül. :(
Ha valakinek van még ötlete, pls. ossza meg velem. :)
Köszi előre is.

0
0
tiburi képe

Még nem frissítettem 13-ra, így nem vágom a problémádat. :(
Valaki hátha mond okosat.

0
0
alomkereso képe

Vagyis, hogy frissítettem 13-ra? Most már én is bánom.
Azért köszi.

0
0
Pasqualle képe

Mindig a legujabb kiadast kell hasznalni, ugyhogy nagyon nagyon jol tetted, hogy frissitettel. a problemanak egesz biztosan semmi koze az uj kiadashoz. ne terjesszunk remhireket.

0
0
alomkereso képe

Frissítettem a 13-ra, de úgy tűnik az új kiadásban valami zűr lehet az update modullal - de lehet, hogy csak nekem - mert nem engedte futni a cron-t, és állandóan teledobálta az oldalt különböző más hibaüzenetekkel is, és volt hogy be sem tudtam jelentkezni adminként, mert teljesen szétesett az oldal.
Úgyhogy adatbázison keresztül kikapcsoltam az update-et, és most működik minden rendesen: fut a cron, be tudok lépni és a hibaüzenetek is eltűntek, és az egész oldal stabilan működik.
Lehet egyébként, hogy tényleg csak az én "tárhely-környezetem" miatt van ez, bár az eddigi kiadásokkal nem volt gond. Szóval, nem igazán értem.
Mindegy, egyelőre update nélkül "működök".

0
0