Az e-mail mező alapértelmezett értéke a felhasználó e-mailcíme lesz...

vikicica22 képe

Hello mindenkinek!

Email modult használok bizonyos tartalmak beküldésénél és a kérdésem az lenne, hogyan tudom beállítani azt, hogy az e-mail mező alapértelmezett értéke a felhasználó e-mailcíme lesz, feltéve, hogy bejelentkezett.

Ezt a webform modulnál nagyon egyszerűen megoldották, mert ott van benne egy pipa és [current-user:mail] ad a mezőnek, de az email fields-nél nem látok ilyen lehetőséget.

Ebben kérem a segítségeteket.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
hunostor képe

Hello! Bár nem teljesen értem, hogy mire gondolsz, amikor azt mondod elmail modult használsz bizonyos tartalmak beküldésénél, de gondolom email field-re gondolsz pontosabban.

Ebben az esetben Rules modullal oldanám meg, hogy ha mentesz egy ilyen Entity-t akkor az email field értéke a beküldő email címére változik meg.

0
0

Poroszkai Attila

szantog képe

https://www.drupal.org/project/field_default_token
Előbb-utóbb a coreban is benne lesz.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

vikicica22 képe

Nagyon szuper! Köszönöm, működik szépen de észrevettem, ha nem vagyok bejelentkezve és úgy töltöm ki a tartalom többi részét de az email mezőt nem töltöm ki és mentem, akkor a tartalomban megjelenik az email felirat. Eddig az volt, ha nem írtam oda email címet, akkor meg sem jelent az email felirat.

Nincsen kitöltve: Semmi nem jelenik meg
Kitöltve: Email: email kukac email pont hu

Field default token aktivizálása után a nem regisztrált ember, ha tartalmat tesz közzé akkor ez történik

Nincsen kitöltve: Email: <- ez megjelenik

Ezt valahogyan lehet orvosolni?

0
0