Az admin oldalak nem jönnek be

vlezli képe

Sziasztok!

Ismét segítséget kell kérnem, mert a Tudásbázisban nem találtam megoldást a problémámra.

Egy kanadai fejvadász cég honlapjának a frissítésére kértek meg (https://veres.ca), ami a GreenGeeks.ca tárhelyszolgáltatónál működik.

A cPanelre belépve a rendszer rögtön felajánlotta a Drupal honlapmotor frissítését a 8.6.10 verzióról a 8.9.2-re. Ezt a műveletet a Softaculous nevű honlap-telepítő program által végzi.

A frissítés előtt csináltam egy teljes mentést, szintén a Softaculous-szal, majd elindítottam a frissítést, ami látszólag rendben le is zajlott. Ezt követően azonban egyetlen oldal se jött be, csak egy üres fehér lap.

Gyorsan visszaállítottam a mentésből a honlapot. Elsőre úgy tűnt, hogy minden rendben, a honlap publikus oldalai működnek, de a belépés után az admin oldalak nem érhetőek el, az admin menü bármelyik pontjára kattintva csak ez a hibaüzenet jelenik meg:

"The website encountered an unexpected error. Please try again later."

Vajon mi lehet a gond? Mit lehetne tenni?

A válaszokat előre is köszönöm!

Drupal verzió: 
Fórum: 
bcsaba képe

Ha van a tarhelyszolgaltatonak backupja, akkor kerd, hogy onnan allitsa vissza a teljes oldalt db-vel egyutt, mert igy latatlanba eleg nehez lenne kitalalni, hogy a softaculous mit cseszhetett el.
Ha sikerult rendesen visszaallitani, akkor kovesd a hivatalos oldalon kozzetett update lepeseket, en a composeres valtozatot javaslom: https://www.drupal.org/docs/updating-drupal/update-drupal-core-via-composer
De elotte keszitsel mentest, pontosabban klonozz magadnak egy dev oldalt, lepesek: https://www.drupal.org/docs/user_guide/en/install-dev-making.html

0
0