Automatikus esemény

krisztian74 képe

Sziasztok!
Kezdő drupalosként kérném a segítségeteket. Egy honlapon létrehoztam egy űrlapot, aminek kitöltésekor és elküldésekor egy jóváhagyó oldal jelenik meg, és azt szeretném, hogy egyidejűleg automatikusan elinduljon egy megadott csomagolt fájl letöltése is. No ez utóbbit nem tudom, hogy hol, hogyan lehet beállítani. Valami modul van erre, vagy parancssor?
Előre is köszönöm, ha valaki segít ebben.

Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Szoval ha eljutottam a domain.hu/koszonjuk oldalra akkor egybol toltse is mar a fileodat? Biztos meg lehet oldani de nem javaslom mert nem felhasznalo barat megoldas. Dobd el a kivant oldalra, oda tegyel ki egy marha nagy letoltes gombot es ha akrja letolti.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Geva képe

ha csak az űrlapot kitöltőknek szeretnéd megjeleníteni a letöltés gombot, akkor ezt a köszönő szöveghez tedd(egy link + némi kis css)

0
0
krisztian74 képe

Tudom, hogy nem felhasználóbarát alapjában ez a módszer, de itt pont ez lenne a lényeg. Mert az űrlapot éppen azért tölti ki, hogy hozzájusson az anyaghoz. Egyszerűsített regisztráció. Megadja nevét, címét, faxszámát a cég, és megkapja az anyagot. Épp az újabb linket akartam elkerülni, hogy ne kelljen kattintani, minél egyszerűbb legyen. De valószínű mégis ez marad, mert én sem tudok jobbat.
Köszönöm a válaszokat!

0
0