Automatikus embed

Anonymous képe

Sziasztok!

Próbáltam rákeresni itt is, meg az .org-on is, de nem találtam meg azt amit keresek.
Egy olyan tartalmat szeretnek letrehozni, ami egy címből áll, és egy fájlból, amit feltöltenek hozzá.
A tartalom viszont úgy jelenik meg, hogy a fájl már mint egy embed object (például flash is ilyen, de nekem egy másik kellene, ami szintén embed-es) látható. Azaz automatikusan megjeleníti azt a fájlt, amit beküldéskor ebben a típusú tartalomban megadtak.... Erre van valami modul?
Több helyen néztem, hogy CCK és views használatával ügyeskednek, ezek kellenek nekem is?

* Bónusz kérdés: Ti mindig megtaláljátok azt a modult, amire éppen szükségetek van? Mennyit kell keresni, és hogyan találjátok meg végül? Annyi modul van pluszba, hogy már-már esélytelennek látszik...

köszi, At.

Hojtsy Gábor képe

Hát nem mindig van olyan modul, amit az ember keres, vagy már nincs türelme végignyálazni a most már ezres nagyságrendű választékot.

A drupal.hu-n mindenesetre hasonló problémát oldottunk meg, de egy kis saját fejlesztéssel. A linkekhez feltöltött csatolásként megy fel a kép (aminek itt megadott név konvenciója is van), és a rendszer (a sminkünk) a kovenció alapján pontosan tudja, hogy az a kép, amit mindig meg kell jeleníteni a link mellett.

0
0
pakati képe

Áhám... Akkor a sminkeknél keressem a dolgot? Ott kell valahogy a filenevet átadnom egy előre elkészített résznek? Ha igen, akkor beleugrom a sminkkészítés rejtelmeibe, mert ennek még híján vagyok.

Köszönöm, At.

//pakati

0
0

//pakati

ninja képe

az embed tag használata nem javallott. ne használd!
http://validator.w3.org/docs/help.html#faq-flash

ninja
http://alleycat.hu

0
0
pakati képe

köszi a választ... megnéztem az oldalt, de nem sokat értettem belőle. Mi károm származik abból, hogy embed-ed használok? Mert gondolom valami rossz származik, azon kívül, hogy nem lesz valid XHTML szabvány szerint.
Feltettem a CCK modult, és a Filefield modult. A "filefield.module" fájlban átírtam azt a részt, ahogy return parancs után kitette standard megoldás szerint a fájlra mutató linket. Most a return-höz betettem még egy kis html kódrészletet (embeddel), és működik. Amúgy nem flash akarok belinkelni, hanem egy oktatóprogramhoz tartozó fájlt, mely egy külön plugin-t használ.

üdv

//pakati

0
0

//pakati