Árajánlat kérés modul készítésre (Képfeltöltés, Exif)

Anonymous képe

Üdv!

Árajánlatot szeretnék kapni olyan modul elkészítésére, mint amilyet a Drupal.org-ról le lehet tölteni, tehát egyszerűen telepíthető és biztonságos. Sőt, a legjobb lenne, ha megjelenne a Drupal-org-on, hogy ott átmenjen a biztonsági ellenőrzésen és onnan lehessen letölteni, amikor megjelent rajta a Drupal jelzése, hogy támogatott.

A feladat:

1.
A felhasználó feltölt egy képet. Feltöltés előtt a modul vizsgálja meg, hogy van-e a képben Exif adat. Ha nincs, hibaüzenet jelenjen meg és ne engedje feltölteni a képet.
A hibaüzenet szerkeszthető legyen.

2.
Ha van benne Exif adat, akkor szedje ki belőle az admin által a modulban beállítottakat és azt tegye az előre beállított mezőbe, mezőkbe.

3.
Ezek után a kép feltöltődhet.

Az a cél, hogy a feltöltött és mentett képben ne maradjon Exif adat, csak ki lehessen nyerni belőle ami fontos. Ez úgy oldható meg, hogy nem az ImageMagick intézi a képkezelést, hanem az alaprendszer GD2 képkezelő eszközkészlete, mivel utóbbi kitörli az Exif adatokat, ha a beállítás az, hogy a képet feltöltéskor megvágjuk.
Tehát emiatt kell még a feltöltés folyamata során, feltöltés előtt kinyerni az Exif adatokat.

A modul elkészítésének ideje, fizetés módja is érdekel.
Mindenkinek visszajelzek, akkor is, ha nem az ő ajánlatát fogadom el.

Kiegészítés:

Egy egyszerűbb modul is jó lenne, ha az gyorsabban és olcsóbban készülne el, azaz, hogy ImageMagick-kel történik a képkezelés, tehát megmaradnak az Exif adatok, ez esetben csak annyi lenne az elkészítendő modulnak a feladata, hogy még mentés előtt, de már a feltöltés után, tehát, amikor már kinyerésre került a https://www.drupal.org/project/exif modullal minden szükséges adat, akkor törölje a képből az Exif adatokat.
 

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
asrob képe

De szerintem ezt a munkaajánlat tartalomtípussal kellett volna beküldened. Egy modulfejlesztésre kérsz ajánlatot, így ott a helye, valamint itt a fórumban ez könnyen elveszhet.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

Drufan képe

Ez a Munkaközvetítő, azt gondoltam ide kell küldeni.

0
0