Anonymus user alig lát valamit az oldalból

kismiklos képe

Pedig a hozzáférés enegedélyezett, s működött is. Próbáltam újra beállítani, hogy minden enegdélyezett, a kategóriáknál is, semmi. Nem látja a cikkeket a címlapon. Ennyi jelenik meg: tartalom 3. Valaki sejti, mi lehet ez? Előre is köszönöm, ha valakinek van ötlete. Ez a site: www.munka.org. Elég sok munka van benne, alig hiszem el, hogy ilyen durva hiba minden apropó nélkül előjöhet.

Fórum: 
Illyés Edit képe

Ilyen hibát akkor szokott dobni a Drupal, ha a felhasználónak nincs jogosultsága ahhoz a beviteli formához, amivel a node készült. Bár én még csak akkor találkoztam vele, ha szerkesztésről volt szó, megtekintésnél elég furcsa ez a hibajelenség. Mindenesetre a beviteli formáknál kezdeném a nyomozást.

0
0
kismiklos képe

Köszönöm a választ. Elég hihetetlen dolog történt: magától elmúlt a jelenség, újra működik.

0
0
Pasqualle képe

hasznalsz vagy hasznaltal az oldalon valamilyen tartalom hozzaferest szabalyozo modult?

0
0
kismiklos képe

Igen, van taxonomy acces aktívan, de eddig semmilyen gondot okozott, s most újra nem okoz gondot. Örülök, hogy elmúlt magától a gond, meg egy kicsit tartok attól, hogy visszajön, s megint nem tudok mit kezdeni vele.
Van erre racionális magyarázat, hogy előjön egy hiba s magától megjavul?

0
0
Nagy Gusztáv képe

Nekem nagyon sok rossz tapasztalatom van ezzel a modullal, alig tudtam (tudtuk a segítségetekkel) levakarni. Kiráz a hideg.

Persze az biztos, hogy én se értem eléggé a működését.

0
0

Nagy Gusztáv

kismiklos képe

Nem tudom, ez a modul-e a ludas. Sokáig hiba nélkül működött (s most megint). Korábban a fórum modulom vált használhatatlanná (meg a komment modul), kénytelen voltam föltelepíteni egy phpBB-t, hogy legyen fórum. Igaz, volt költöztetve többször a rendszer, ez a bútoroknak sem szokott jót tenni.

0
0