Érdeklődöm, tudja-e valaki, hogyan lehet megváltoztatni a Drupal 7 Alphorn II háttérszínét? A háttérképeket átszíneztem a "sites/all/themes/alphorn/images/" helyen, de az oldalon csak a felső 506 px magas sáv színeződik át. A többi helyen maradt a korábbi háttérszín.
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Válasz...
Header:
blue-style.css (24. sor), .zone-branding-wrapper
global.css (104. sor), .zone-branding-wrapper
blue-style.css (30. sor), .zone-branding
global.css (107. sor), .zone-branding
Content:
blue-style.css (43. sor), .zone-content
blue-style.css (40. sor), .zone-content-wrapper
global.css (124. sor), .zone-content
global.css (121. sor), .zone-content-wrapper
Firefox + firebug a barátod, vagy Chrome
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Válasz
Kösz. +1
Pontosabban nálam a green-style.css-ben van, de az a lényeg, hogy így már megtaláltam a beállításokat. Az images mappa háttérhez tartozó grafikai elemeit is törölni kellett mert azzal letakarták a valós hátteret. Ezt mondjuk nem tudom miért csinálták a készítők, mivel ezek nem fedik be a teljes hátteret. A "header_bg.jpg"-nek még van értelme mert külön színt lehet vele adni a fejléc hátterének, de a "content_bg.jpg" beillesztésének nem látom az értelmét. Lehet, hogy valamelyik almenüben vagy oldalon használatban van a "content_bg.jpg" képfájl? Inkább visszateszem és a css 44. sorában szedem csak ki a megjelenítését.
Remélem hogy a "törölni
Remélem hogy a "törölni kellett" szavaid csak az általad készített Alphorn II alsminkjére vonatkozik, és nem az eredeti Alphorn II sminkbe "turkáltál" :)
tip: http://drupal.hu/forum/alsmink-helyes-kialak%C3%ADt%C3%A1sa
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Először vagy innen szedtem ki
Először vagy innen szedtem ki:
.../sites/all/themes/alphornimages/
vagy innen:
.../sites/all/themes/alphorn/images/green/
Már nem emlékszem pontosan, de mint írtam vissza is tettem és inább a
".../sites/all/themes/alphorn/css/green-style.css" 25. 31. 41. és 44. sorában remeltem ki a rá mutató hivatkozásokat, mivel mint fent is írtam, nem tudom még mi használhatja.
Általam készített?? Eredeti? Ezt nem is értem.
Úgy illene, hogy az eredeti
Úgy illene, hogy az eredeti sminkben nem változtatnál semmit, hanem nagyon egyszerűen (ahogy csakiistvan is linkelte) készítenél egy arra alapuló alsminket, és azt változtatnád. Így egyszerűbb a munka, és egy sminkfrissítés esetén megkímélnéd magad egy csomó pluszmunkától.
Védd az állatokat! ;)