Sziasztok!
Feltelepítették az oldalamra a D 7.16-ot, de mivel kezdő vagyok a Drupalban, így bizonyos beállításokon kívül elvesztem, hogy mit hol kellene beállítani.
Keresek valakit, aki szóban/képernyőmegosztásban segítene nekem 30-40 perc alatt az alapvető kérdéseimet megválaszolni (rövid URL, megjelenés beállítás, egy-egy szöveg magyarosítása stb).
Köszönöm szépen!
R
Igaz ez nem 30-40 perc, de ha
Igaz ez nem 30-40 perc, de ha most kezdted akkor ez kötelező olvasmány:
Nagy Gusztáv Drupal 7 alapismeretek
nagyon jó alap!
Köszönöm!
Gyorsan egy kérdés fel is merült: WYSIWYG szerkesztő bekapcsolását hol tehetem meg? Vagy előtte nekem telepítenem kell?
Szerintem a könyvet olvasd el
Szerintem a könyvet olvasd el kétszer háromszor és máris nem kell ezt sem megkérdezned.
Amúgy alap kérdés modulok 13 fejezet a kérdéses modul pedig a 13.17 fejezet.
Hidd el nem véletlenül ajánljuk a kezdőknek a könyvet...
modulok feltelepítése után
A könyv számomra fontos részeit átolvastam, bele kezdtem a modulok telepítésébe, végeredmény, hogy pontosan fogalmam sincs, hogy mit állítottam be.
Célom az lenne (lett volna), hogy egy multi blogot létrehozzak, ahol bárki blogolhatna.
Cél, hogy a lehető legegyszerűbb módot biztosíthassak a blogolásra (célközönségem nem számítástechnikai szakik) egy-egy témában.
Így a blogokat szeretném kategórizálni, ill. ha valaki szeretné, akkor egyedi(bb) kinézetűvé varázsolhatná a blogját.
A blog főoldalon pedig szeretném, ha az aktuális posztok egymás alá kikerülnének.
Ebben tud egy szakember nekem segíteni (csinálom én, csak mutassa, hogy merre kell mennem).
-- bocsánat, ezt lehet, hogy rossz helyre küldtem --
Tudok
A részleteket e-mailen beszéljük meg: [email protected]
Nagy Gusztáv