Alapértelmezett RSS címre hivatkozás átállítása

taltos képe

Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudnám megoldani – lehetőleg különösebb hackek nélkül–, hogy az oldalam alapértelmezett RSS címe helyett (ami jelen esetben a feed://taltos.name/rss.xml ) a FeedBurneren beállított (fenti címet olvasó) cím legyen (azaz http://feeds.feedburner.com/taltos_otthona ).

Erre azért volna szükségem, mert sokan csak a böngészősávban látható RSS ikonra kattintanak, ami nem az általam ajánlott FeedBurneres címet hozza be. A FeedBurner pedig azért kellene, mert ott több statisztika van, meg külön ikont is lehet csinálni, hogy mennyien olvasnak, ráadásul ha valami miatt cserélnék cms-t, akkor elég lenne csupán ott átállítani az új címet, stb. Hiába állítottam viszont be ennek egy külön blokkot, sokan nem azt használják (konkrétan több emberről is tudok, akik RSS-en olvasnak, és nem a FeedBurneres címet használják, azaz ezek szerint csak a böngészősávból szokták beállítani a readert)

Jelenleg a legfrissebb 6.x -es Drupalt használok, modulok közül csak a Mollomot telepítettem. Ha nagyon szükséges, akkor nem rettenek meg a kódtúrástól, de hátha van valami elegánsabb megoldás, illetve modult sem szeretnék emiatt felrakni, de ha csak így működne, akkor legyen.

Előre is köszönöm a segítséget!

Drupal verzió: 
Illyés Edit képe

A sminkedben található template.php fájlba írd be (ha nincs ilyen nevű fájl, akkor hozd létre és másold a sminkmappába):

<?php
drupal_add_feed($url = 'http://feeds.feedburner.com/taltos_otthona', $title = 'valami cím');
0
0
taltos képe

Pontosan azt csinálta, amit kérdeztem. Köszönöm!

0
0