Sziasztok
Lenne egy nagy problémám a honlapommal. A honlapom kezdőlapját ha megnyitom kiírja, hogy az oldal nem található. Régebben átírtam a webhely-információk -> Alapértelmezett címlap: * értékét "kezdőlap"-ra azóta nem menti el ha node-ra írom át és semmi másra sem. Gondolom ezért nem található.
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Előre is köszönöm.
Mező alatti sugó...
A hatosnál ez áll a mező alatt:
A címlapon ehhez a Drupal útvonalhoz tartozó kimenet jelenik majd meg. Alapértelmezett értéke a „node”.
A hetesnél pedig ez:
Címlapnak megadható egy viszonylagos útvonal is. Üresen hagyva az alapértelmezett tartalmi csatorna jelenik meg.
...esetleg még cache ürítés mentés után.
Hatos drupalom van. Igen, ezt
Hatos drupalom van. Igen, ezt mind elolvastam, de nem engedi változtatni, sem az alapértelmezettet beállítani. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
A cache ürítést nem tudom hogy kell csinálni.
A gyorstárat itt tudod
A gyorstárat itt tudod uriteni admin/settings/performance
Nézd meg egy oldalnak a nem állnevesitett urljét és azt Írd be PL: node/1 hátha, de mennie kell állnévvel is. Ha így sem megy akkor kifogytam az ötletekből a sajátomat teszteltem bárhogy írom be elfogadja.
Nem sikerül sehogy sem működő
Nem sikerül sehogy sem működő képessé tenni a kezdő oldalt. Valami más módszer van-e rá? A cache ürítés sem segített.
Az ékezetes betű okozhatta a
Az ékezetes betű okozhatta a problémát, ékezetes betűt és speciális karaktereket máskor ne használj. A megoldásra sajnos nekem sincs más tippem.