Sziasztok!
Előre leszögezem, nem vagyok nagy php tigris, most tanulom, szóval így tessék hozzáállni... és halkan röhögni...
Összeraktam egy remek kis formot az ahah_helper modul segítségével. Szuperül működik, dropdown elem használata után frissül... csak a submit függvény nem fut le.
function myform_form($form_state) { ahah_helper_register($form, $form_state); // form elemek 'type' => 'submit', '#value' => ('Beküld'), ); } function myform_submit($form, &$form_state) { drupal_set_message('A form beküldésre került.'); }
Google ezt dobta: http://drupal.org/node/1231140
Patch-el és anélkül próbáltam, illetve megadtam explicit módon a submit függvényt is, de a "A form beküldésre került." üzenet csak nem jelenik meg beküldéskor...
Valaki szaladt már bele hasonlóba? Az az érzésem, hogy valami rettenetesen triviális megoldása lesz, de nem sikerül rájönnöm.
A bosszantó az egészben az, hogy a modulhoz tartozik egy demo, melyet engedélyezve és kipróbálva lefut a submit rész... kicsit őszülök.
Óóóó, hogy az a...
... persze, hogy nem fut... beágyaztam a submit függvényt a formba. Így:
Persze a fenti példában helyesen írtam. Javítva nyilván jól működik. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy beletettem a formba több elágazást, az utolsót zártam le rossz helyen.