Aggregátor továbbfejlesztési javaslatom

brtamas képe

Sziasztok!

Az aggregátor modult használom rss csatornák kezelésére. Bizonyos csatornák elemei több tag-et tartalmaznak, mint amennyit az aggregator modul számon tart, pl. képet.

Az lenne a javaslatom a fejlesztőknek, hogy az rss elemeket tároló táblába vegyenek fel egy olyan oszlopot, amiben az adott elemet (item) feldolgozatlanul, mint szöveg letárolják. Ez szerintem azért lenne jó, mert így semmilyen infó nem vész el, és aki akarja további adatokat hámozhat ki az item xml kódjából, ráadásul nem kell előre felkészülni a lehetséges adatokra.

Ti mit gondoltok erről?
Továbbá hol juttathatom el ezt a javaslatomat az aggregator modul fejlesztőinek?

Köszönettel,
Tamás

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevergone képe

Sajnos ők valószínűleg nem olvassák ezt, szóval végig kell járnod a hivatalos utat. Én először rákeresnék a már felvett hibajegyek között, hátha másnak is volt már ez ötlete. Ha nincs ilyen, akkor írj róla hibajegyet érthetően. Először a 8.x-es, fejlesztés alatt lévő verzióban fognak foglalkozni vele (a linket is úgy adtam) és ha ott elkészül, akkor van esélye átkerülni a 7.x-re. Ez utóbbi viszont csak akkor lehetséges, ha funkcionális és programozói szinten nem okoz változást, mivel a Drupal 7.x már rég használatban van.

2
0
aboros képe

ha jól emlékszem már többször is volt róla szó, hogy kikerül a coreból, mert eljárt felette az idő, de valahogy mégis mindig bent marad. írhatsz feature requestet, ahogy nevergone javasolta, de az a gyanúm, hogy az lesz rá a válasz, hogy ha az aggregator nem elég és összetettebb feladatokat akarsz csinálni hírcsatornákkal, akkor használd a remek feeds modult, ami pont erre van, mindenféle mapperek, parserok vannak készen és persze könnyne írhatsz sajátot is.

olyasmi ez, hogy pl van az alaprendszerben a trigger + action modulpáros, amivel lehet ugyan automatizálni bizonyos feladatokat (ha x dolog bekövetkezik, fusson le y akció), de ennek a párosnak a tudása elég korlátozott, ha összetettebb automatizmusokat akarsz építeni, arra ott a rules. hát valami ilyesmi van az aggregatorral is, hogy a coreba van egy _egyszerű_ hírolvasó, ha "bonyolult" kell, ott a feeds.

6
0

-
clear: both;