Agenda

sztupi képe

Sziasztok,

Az agenda mukodesevel ill. nem mukodesevel lenne kerdesem.
Beallitottam egy agenda modult , mely elvileg mukodokpes is. Kiirja a tartalmat atveve az igoogle naptar tartalmat , de nem frissul. tehat ha ramegyek az oldalra akkor az elozo napi tartalmat irja ki.
Ha frisstem az agenda blokkot akkor mar az aznapi tartalmat irja ki , de ez a frissites magatol nem fut le. Mi a hiba ?

Kerlek segitsetek !
Koszi
Sztupi

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Firith képe

nem ismerem azt a modult amit használsz, de szerintem a frissítés automatizálása cron-on keresztül működik. Ha be tudod állítani, akkor a http://example.org/cron.php -t kéne meghívni bizonyos időközönként.

Ha nincs lehetőséged cront használni, ajánlom a http://drupal.org/project/poormanscron modult

0
0
pp képe

Poormanscron modult tedd fel, vagy állítsd be a cront a szerveren, ha tudod. (ha nem, de a szolgáltatód beállítja, akkor kérd meg rá, az INSTALL.txt-ben le van írva hogyan kell)

pp

0
0
nevergone képe

Az időzített feladatok futtatásához ez is jó használható, ha nincs egyéb lehetőséged:
http://www.drupalcron.org/

0
0
sztupi képe

Koszi, igy mar jo.

sztupi

0
0
kalmarr képe

Sziasztok,

sajnos az Agenda modullal D7 alatt is ugyan az a hiba a dátum egy napot csúszik :(. Kérdésem, szintén megoldást nyújt a Poormanscron modul telepítése, vagy másként is lehet kezelni a problémát. (nem nagyon szeretnék extra moulokat használni).

0
0
nevergone képe

Légyszíves indíts új témát, amúgy a Drupal 7 már alapból tartalmaz Poormanscron megoldást.

0
0
NforceR képe

Sziasztok!

Nekem az a problémám hogy az agenda modul NTP-n keresztül hibás UTC-t olvas be (1894 aug. 13-at jelenleg) és emiatt nem működik. Ennek mi lehet az oka és hogy tudom megoldani?

A válaszokat előre is köszi!

0
0
Nagy Gusztáv képe

hogy minden kérdést új fórumtémaként küldünk be. Kérlek te is így használd az oldalt.

0
0

Nagy Gusztáv

NforceR képe

Köszönöm a hasznos tanácsot , DE:

Azt hiszem témába vágott a kérdés így akár saját jegyzeted reklámozása helyett, akár meg is válaszolhattad volna.... mivel feltételezem ha könyvet írsz a rendszerről, akkor kellő tudással is rendelkezel amivel segíthetsz az olyan Drupalhoz nem értő embereknek mint én.
De hozzászólásod jelen formájában idő és erő pocséklás volt.
Ha tényleg segíteni is akarsz a kérdést újra feltettem, úgy ahogy kérted, de érdekes módon arra még nem jött válasz... ennyit erről.

Póka Nándor.

0
0
nevergone képe

Légyszíves fejezd ezt be!
Itt nem az a dolog, hogy mennyire konkrét a kérdésed, hanem ez a fórum más. Ez egy tudásbázis, ha problémád van, felteszed egy új fórumtémában megadva minden szükséges adatot, a legtöbb esetben válaszok is születnek rá, majd meglesz a megoldás, a téma pedig "elalszik", és nem rángatjuk elő többet. Te egy 2010. februári témát szedtél elő, ami egyrészt régi, másrészt pedig valószínűleg nem ugyanaz a környezetetek, hiszen gondolom más Drupal verziót, PHP verziót, modul verziót, stb. használsz, mint az eredeti kérdésfeltevő. Így ha akarnám, sem tudnám reprodukálni az általad használt környezetet, és ezzel a hibát előidézni sem.
Szóval indíts csak új témát szépen, azt pedig szerintem ne feledd, hogy számon kérni úgy lehet, ha már te is letettél valamit. Különösen úgy, hogy minden válasz, megoldás, segítség szabadidőben, puszta kedvtelésből születik itt. Válasz viszont nem mindig születik, mert simán lehet, hogy olyan modullal próbálkozol, amit kevesen használnak, vagy ha igen, akkor se jött elő nekik a kérdéses hiba. Már csak ezért is érdemes új témát indítani, és ott megadni minél több adatot, lásd az aláírásomat! :)

Köszi! :)

0
0