advanced fórum, első "hozzászólás" eltüntetése

joenavran képe

sziasztok

adott remekül működő andvanced fórum modul, egy icipici zavaró dologgal. hagyományos megközelítésben használjuk, sorban a hozzászólások, legutolsó legfelül. sajnos minden témában a legutolsó hsz fölött ott van a témaindító írás is. ezt szeretném valahogy eltüntetni. a legjobb az lenne, ha vagy fórumonként beállítható lenne, hogy megjelenjen-e vagy sem (az azért pozitív, mert a híreket is fórumtémaként kezeljük a kommentelés segítése miatt), vagy ilyen kis collapse cuccal ki be nyitható lenne.
2 napja keresek mindenféle megoldást, de a legnagyobb bajom, hogy nem is tudom, mi pontosan a neve a témaindító írásnak. mert nem first post, legalábbis úgy sem a drupalorg sem a google nem segít.
ha esetleg tudtok valamilyen kiesgészítő modult vagy hackot (php ismereteim nem nagyon említhetőek), vagy akár a pontos angol kifejezést, ami alaján kutathatok, megköszönném.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pp képe

Az a baj, hogy ez bele van drótozva a Drupal-ba. Tehát a node mindig legfelül jelenik meg és alatta a hozzászólások. Ez csak úgy tudod áttenni a végéra, ha írsz egy saját modult ;))

Amit lehet, hogy belerakod egy kinyitható becsukható filedset-be. Ezt úgy tudod, hogy sminkeled a node-ot. Ezt meg tudod tenni külön tartalom típusokra is (erre találsz leírást itt a fórumon), csak arra kell figyelned, hogy csak page nézetnél tedd bele e fieldset-et. (fieldset-re mintát találsz szinte bármelyik olyan oldalon, ahol van form. Mondjuk a node/story/add)

pp

0
0
joenavran képe

beleásom magam, meglátjuk mit hozok ki :)

0
0