Adatbázis user jelszavak

BPeter képe

Sziasztok!

Készíteni szeretnék egy másik siteot is a most meglévő mellé. De az valószínűleg nem drupálos alapú lesz. Viszont követelmény, hogy a most meglévő oldalon regisztrált felhasználók, az újonnan készített oldalon is regisztrálva legyenek. A mostani oldal adatbázisából, hogyan tudom kiszedni a belépési jelszavakat?
Köszi a segitséget

Drupal verzió: 
eMeLA képe

A jelszó most is ott van az adatbázisba, csak kódolva. Kódolva átviszed, és a belépésnél ugyanazt a kód ellenőrzést megvalósítod, ami a Drupalban van :))

A lényeg pont azon van, hogy ne lehessen "kiszedni" a jelszókat ;)

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

BPeter képe

Igen, csak az a baj, hogy a másik rendszer nem drupal. Ergo máshogyan kódolja a jelszavakat.

0
0
chx képe

A Drupal (legalábbis Drupal 6 és alatta) egyszerű MD5-tel elkódolva tárolja a jelszavakat. Nyilván a másik site is legalább annyira egyszerűen bővíthető rendszer mint a Drupal, tessék hozzáadni egy egyszerű MD5 alapú jelszóellenőrzőt.

0
0
zschopper képe

Én migrálás (phpbb-ről drupalra) előtt szóltam mindenkinek, hogy ellenőrizze az e-mail címét, mert a jelszavuk nem lesz átvíve. Az új oldalon egy jelszó emlékeztetővel 3 perc alatt be tudnak lépni, aki meg nem csekkelte a mailcímét, annak meg kell győzzön minket, hogy valóban ő az akinek mondja magát.

Így a felhasználóknak is megmarad az érzés, hogy a jelszavaik tényleg az övék. :)

0
0