Ad hoc enged be az oldalam

ruscello képe

Átolvastam már a fórumokat, de nem találtam választ a problémámra.
Ezért gondolom, indítok egy újabb témát.
Adott az link oldal. Egy-két hónapja működik, de egy ideje problémáim adódtak a belépés körül. Talán azidő tájra tehető, mikor 7.12-ről 7.14-re frissült volna a drupal.
Azóta elég esetleges hogy mikor enged be.
?q=user vagy ?=admin oldalon is megkísérlek belépni, de vagy átirányít a ?q=user/1 oldalra és "hozzáférés megtagadva" üzenetet kapok, vagy átirányít a ?q=node oldalra és semmi hibaüzenet.
Firefoxon egy-két naponta sikerül belépnem, nem tudni, hogyan, illetve máskor pedig miért nem. Uakkor operán vagy IE-n már szintén fenti hiba.
A PHP memória 128MB-n van.
Most kiléptem, de újra már nem enged vissza.

Drupal verzió: 
ruscello képe

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni a megoldásban!

0
0
nevergone képe

Más böngészővel is próbáltad? Vagy úgy, hogy a böngésző gyorsítótárát törölted előtte? Az időzített feladatok futnak az oldalon?

0
0
ruscello képe

Más böngészőnél is ugyanez a gondom. Időzített feladatok (tudtommal) nem futnak.

0
0
nevergone képe

Akkor fussanak, esetleg ha beenged, akkor Drupal cache ürítése.

0
0
ruscello képe

db-ben a cache -t ürítettem, és így beengedett Firefoxon keresztül. De Operában nem megy, sem IE-nél. Belépés után az időzített feladatok futása be volt állítva 3 óránkéntra. Ezt most módosítottam 1-re, de nem hiszem, h ennek túlzott jelentősége lett volna.
Tartok tőle, egy idő után megint csak db cache trölés után engedne be.
Nem túl kényelmes így használni...
Mit kéne még állítanom? (Az alap modulokon kívül még Read more link és a Contact Forms van telepítve, más nincs, ami bezavarhatna.)

0
0
ruscello képe

Mindig csak a cache ürítése után enged be újra.
Mi lehet a gond? Valaki tud esetleg segíteni? Egész pontosan mintha valamilyen küszöböt elérne, akkor történik az, hogy a ?q=node -ra ugrik, de be nem enged. ..És a belépés a főoldal login formján nem is sikerül, csak a ?q=user -en keresztül (már ha éppen a cache ürítése megint nem szükséges).

0
0
szt képe

Esetleg ideiglenesen csinálhatnál egy teszt felhasználót, akkor meg tudjuk nézni, hogy sima userrel is ezt csinálja-e... Talán közelebb visz a megoldáshoz.

0
0
ruscello képe

Telepítettem a Devel modult, és állítgattam. Úgy néz ki, most minden rendben megy minden böngészővel, más gépen is. Hogy előtte mi lehetett a gond, pontosan nem tudom, de a lényeg, hogy így helyrejött. Egyelőre ezzel így elégedett is vagyok.
(Köszönöm a segítségeteket! Hasznos iránymutatók voltak.)

0
0