Acidfree tönkretette az oldalam, és nem tudom törölni sem

tamoca képe

a kitömörített modul mappályát bemásoltam a modulokhoz és megjelet a drupal modulok közt kipipaltam hogy engedélyezem és az oldal beállt mint a gerely, semmit se tudtam csinálni, elkezdtem ujra telepiteni a drupalt meg létrehozni ujra az adatbázist de, a acidfreee_slideshow module, js,css nem törölhető pedig 777 re van állítva. Szóval nem elég hogy beállt a kész weboldal és mindenem elveszett még törölni se hagyja magát!

bb.virgo képe

Nálam is sokszor előfordul, hogy aktiválok egy frissen beszerzett modult és problémát okoz vagy azért, mert még bugos, vagy mert én szeretkezek el valamit :-) Na mindegy, szóval ilyenkor ugye nem tudsz hozzáférni az oldalhoz általában, mert a html kimenet teljesen üres. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy belépek az adatbázisba, és a {system} táblából az aktuális modulról szóló bejegyzést törlöm (valószinűleg a tábla legutolsó eleme). Ekkor olyan állapotba kerül, mintha éppen most másoltad volna fel, de még nem aktiváltad volna. A táblák amiket létrehozott, illetve a tartalmak (ha van ilyen) maradnak, csak a modul kerül inaktív állapotba. A kérdés további részére azt javasolnám, próbáld kideríteni, hogy te hibázol el valamit, vagy a modulban van a hiba. Az oldal teljes törlése pedig nem hiszem, hogy szükséges lépés, azonkívül elveszhet sok értékes tartalom.

0
0
tamoca képe

angolul ezt irta ki, na most ezt sehol nem olvastam eddig. Miért nem lehetne leirni a modul telepiteset etrhetően? Remetei Tamás

0
0

tamoca

Hojtsy Gábor képe

Megnéztem, hogy mi lehet a gond. Az acidfree modulban adott README-ben így indul az install szekció. Hogyan lehetne egyértelműbb, hogy a filemanagert előbb kell telepíteni, mint hogy csak ezután javasolja hogy egyáltalán kitömörítsd az acidfree csomagot?

Install
-----------------------------
1. install the filemanager module from the drupal modules page and set it up 
   (this includes creating the table, setting paths, creating directories, etc.
   on the admin/settings/filemanager page)
 
1.5. Apply the filemanager-private.patch to the latest filemanager.module
 
2. untar acidfree directory into your modules directory
....
0
0
tamoca képe

ilyen néven nincs letölthető progi a modulok közt, hogyan tovább?esetleg küldjetek egy linket honnan tölthetem le
Remetei Tamás

0
0

tamoca

Hojtsy Gábor képe