Access denied

alex1989 képe

Üdvözlök Mindenkit!
Szeretném oldalunkra feltelepíteni a Drupal rendszert, de sajnos nem tudok belépni az admin felhahasználóval sem, mivel kapásból kidobja az "Access denied" hibaüzit.
Regisztráltam egy proba usert, azzal sem tudok belépni, kidobja ugyanúgy az "Access denied" hibát.

Viszont érdekesség, ha rossz jelszót írok be, akkor "Sorry, unrecognized username or password. Have you forgotten your password?" hibaüzenet kapom.
Próbáltam már új jelszót kérni, meg is jön az e-mail, rá is tudok kattani a linkre, kijön, hogy most át fogom tudni írni, csak klikk. Kattintás után, újra kidobja, hogy "Access denied".

A segítségeteket előre is megköszönöm!

alex1989 képe

settings.php-ban keressétek ezt:
ini_set('session.cookie_domain', :$domain);

ezt írd át erre:
ini_set('session.cookie_domain', '.example.com');

és mindjárt be is engedett lépni!

0
0
vassjozsef képe

Nekem már a telepítés elején ezt mondja:

"Access denied

* warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /data/apache_htdocs/tiktvf/html/modules/user/user.module on line 368.
* warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /data/apache_htdocs/tiktvf/html/modules/user/user.module on line 368.
* user warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1 query: SELECT DISTINCT(p.perm) FROM role r INNER JOIN permission p ON p.rid = r.rid WHERE r.rid IN () in /data/apache_htdocs/tiktvf/html/includes/database.mysql.inc on line 172.
* warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /data/apache_htdocs/tiktvf/html/modules/block/block.module on line 644.
* warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /data/apache_htdocs/tiktvf/html/modules/block/block.module on line 644.
* user warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') OR r.rid IS NULL) ORDER BY b.region, b.weight, b.module' at line 1 query: SELECT DISTINCT b.* FROM blocks b LEFT JOIN blocks_roles r ON b.module = r.module AND b.delta = r.delta WHERE b.theme = 'garland' AND b.status = 1 AND (r.rid IN () OR r.rid IS NULL) ORDER BY b.region, b.weight, b.module in /data/apache_htdocs/tiktvf/html/includes/database.mysql.inc on line 172.

You are not authorized to access this page."

A tárhely adatai:

Apache szerver van, PHP-5.2.1, MySQL 5.0.27

szerintetek hol van a kutya elesve?

Ja, és a legújabb verziót tettem fel a drupalból.
(a megoldónak Tibi csoki jár)

0
0
pp képe

A juzer akivel be akarsz lépni gyaníthatóan nem az admin, vagy ha ő az akkor nem az 1-es uid-vel rendelkezik, ezért a Drupal a csoportokon keresztül próbálja a jogokat vizsgálni, de ez a juzer nincs benne egyik csoportban sem.

Szóval itt valami nagy keveredés lehet, azt hiszem 5-től felfelé nem lehet olyan júzer, aki nincs benne egy csoportban sem. Nekem ilyen csak akkor fordult elő, amikor multiszájtot csináltam, és a user tábla közös volt, de a role tábla nem, így lehetett olyat csinálni, hogy egy júzer nem volt tagja egyetlen csoportnak sem. (még az autenticated user csoportnak sem). Így aztán nem volt semmihez sem joga.

Kérdés hogyan telepítetted a Drupal-t. Volt-e a telepítés közben valamilyen hibaüzenet, stb.

pp

0
0
vassjozsef képe

az alapoktól kezdtem el, tehát még nem állt föl egyszer sem az oldal

felmásoltam a tárhelyre, beállítottam a magyarítást, ahogy kell, azután itt megállt a telepítés

ismételjem meg esetleg?

0
0
nevergone képe

Milyen tárhelyen próbáltad? Ingyenes, saját szerver, bérelt tárhely, stb...? Biztos, hogy minden, a Drupal használatához szükséges feltétel adott a tárhelyen?

0
0
vassjozsef képe

Apache szerver van, PHP-5.2.1, MySQL 5.0.27

nem ingyenes, egy újabb szerveren van (minisztériumi, gondolom nem valami régit szereztek már be akkor, ill. csak remélem:)

A "házigazda" szerint képes a drupal fogadására.

0
0
Anonymous képe

A rakoncátlankodó elérhetősége:

http://tiktvf.kvvm.hu

Lehet-e biztonsági beállítások miatti összeférhetetlenség az oka?

0
0
RaptoR képe

Mit kell érteni a "Nekem már a telepítés elején ezt mondja:" alatt? Teljesen az elején, vagy már a táblákat berakta az adatbázisba?

0
0
vassjozsef képe

A hibát a háttérben közben elhárították, de nem árulták el a megoldást :( pedig beírtam volna.

Köszönöm!

0
0