7.15 upgrade-elése 7.16-ra: nem tapasztaltatok érdekes hibákat ezután?

Sk8erPeter képe

Sziasztok!

Upgrade-eltem a Drupalt 7.16-ra Drush segítségével, ahogy eddig is tettem (szerencsére csak localhoston upgrade-eltem), és ezután számtalan érdekes hiba jelentkezett nálam, valószínűleg elsősorban Display Suite-hoz és ctools-hoz kötődően, de hibákat tapasztaltam a Colorbox-szal összefüggésben is.

Pl. bizonyos content type-ok megjelenítésekor a képek nem látszanak; ehelyett ilyen hibákat látok a logban:

„Invalid plugin module/type combination requested: module ctools and type content_types”

„Invalid plugin module/type combination requested: module ctools and type arguments

Na ilyenből összesen 3-3 jelenik meg adott content type-hoz tartozó node megjelenítésekor. A content type Image és Body fieldeket tartalmaz, ezenkívül megjelenítéskor van még kettő Dynamic field: az egyik az Image fieldből offsettel csak egyetlen képet jelenít meg (az elsőt a sorrendben), a másik pedig a body után az első kizárásával az összes többit, szintén offsettel. Mindez Field groupba rendezve.

Aztán még sok ilyet tapasztalok (nem is nyomattam végig minden tartalomnál, elég volt, hogy már egy content type node-jainál ilyen kritikus hibák jelentkeznek):

„Notice: Undefined index: entity in theme_colorbox_image_formatter() (line 22 of ....\sites\all\modules\colorbox\colorbox.theme.inc).”

„Notice: Undefined index: entity_type in theme_colorbox_image_formatter() (line 21 of ....\sites\all\modules\colorbox\colorbox.theme.inc).”

„Notice: Undefined index: entity keys in entity_extract_ids() (line 7557 of ....\includes\common.inc).”

stb.

Nálatok nem voltak ilyen parák?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: