6.8-as Drupal adatbátis 000webhoston

FerNandor képe

Sziasztok!
Olyan problémám van, mint swennek volt :

"swen87 · 2008. szeptember 27. 13:04

Sziasztok, igaz még nagyon új vagyok a drupalozók körében , de igyekszem gyorsan alkalmazkodni. Az én problémám az hogy 6.4 es drupalt szeretném feltenni az Extra.hu -ra és mikor elérkezik az adatbázis beállítása, ott megadok mindent, helyesen de nem enged tovább, elkezd tölteni és visszaugrik abba az állapotba mikor még nem töltöttem rajta ki semmit. Pedig a jelszó, az adatbázis létezik. Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok"

Én most a Drupalt 000webhost oldalára szeretném megcsinálni, szépen felraktam mindent, bejön a kezdő képernyő, eljutok az adatbázisig és ott nekem is visszadobja. Pedig én is mindent helyesen írok be. Se hibaüzenet se semmi, csak visszadob az adatbázis beállítás elejére.
Mi lehet a gond? Mit kéne csinálnom, hogy jó legyen?
Olvastam a swen által nyitott topicban, hogy javasolták az XAMPP-ot, de egyelőre így szeretném megcsinálni, ahogy elkezdtem.

üdv,
FerNandor

Drupal verzió: 
aboros képe

elhelyezted a /sites/default/default-settings.php file másolatát /sites/default/settings.php -ként?

0
0

-
clear: both;

FerNandor képe

Szia,
igen, még az elején a tanúsítványoknál kérte is ezt, és átneveztem a default.settings.php-t settings.php-ra és engedett tovább az adatbázis beállításra..

0
0
gergely képe

kell a default.settings.php is neki ugytudom. tehat min ket fajl kell hogy ottlegyen a settings.php meg a default.settings.php is.

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

FerNandor képe

Tényleg, így már jó! Nagyon köszi!

0
0