3 drupal telepítése egy ingyenes tárhelyen

Karesz1988 képe

Hali mindenki !

Most kezdetem tanulmányozni a rendszert. Azt ötleteknél az merült fel bennem, hogy szeretnék egy olyan oldalt csinálni, amit az index html segítségevel 3 link van és az 3 különbözö drupal részhez vezetne. Nos néztem a fórumon, hogy elméletileg az megoldás, hogy külön mappákat kell létrehozzni és azokba másolni a druplokat. Ez valóban kivitelezhető ? A másik meg, hogy a videotutorialt is átnéztem és volt az adatbázis beállitásnál egy table prefix, amit megemlitett a videószerkesztője, hogy ezt akkor kell használni, amikor több rendszert veszünk igénybe egy tárhelyen. Akkor ezt szükséges beállitani és ha igen ezt hogyan csináljam ?

Előre is köszönöm a segítséget

pp képe

van 3 alkönyvtárad drupal1, drupal2, drupal3. Felteszed mindenhova a drupal-t és elindítod az install.php-t mindegyiknél(sőt el is indul) Amikor az adatbázis beállítása részhez érsz, akkor lenyitod a videóban látott kis részt és a tábla előtaghoz beírod, hogy drupal1, drupal2, drupal3, és már kész is vagy.

pp

0
0
Karesz1988 képe

Kösznöm szépen a megerősítést :)

0
0
aboros képe

van a drupalnak egy kiváló képessége az ilyen esetekre, úgy hívják multisite, nézz utána. ekkor nem kell 3 drupalt telepítened, de mégis 3 drupalod lesz, külön adatbázissal, de (némileg) közös filerendszerrel. ez nagyon hasznos tud lenni, ha például frissítés van, nem 3 rendszert kell frissítened, hanem csak egyet.

0
0

-
clear: both;

pp képe

ezt egy ingyenes szolgáltatónál, ahol se a domain szerverekhez nem férsz hozzá sem linkeket nem tudsz létrehozni hogyan csinálnád?

pp

0
0
aboros képe

akkor nem. bocs. :\

0
0

-
clear: both;