Segitséget kérnék.Feltettem a media-gallery, media, multiupload modulokat.
Megpróbáltam létrehozni egy galériát és onnantól kezdve eltűntek a képek az oldalamról :)
Valamilyen jogosultsági beállítás nem jó. Ha a képet megpróbálom új ablakban megnyitni, akkor Forbidden 403 kapok, tehát nem vagyok jogosult hozzáférni a képhez.
Nézd meg a Szerepkörök/Jogosultságok részben az új modulok beállításait. Szerintem a Media gallery modulnál lesz gond.
Ezek vannak beállitva,szerintem jók:
Media
Administer media - admin
Import media files from the local filesystem - admin
View media - all
Edit media - admin
Media Gallery
Administer media galleries - admin
Amikor feltöltök egy képet, még látszik,miután mentem az oldalt "not found" .
Elnézést mindenkitől! A szolgáltató felületén lett sajnos beállitva, hogy tiltsa a jpg... hozzáférést. Még nem is láttam ilyet. Azért hátha valakinek jól jön az info
Valamilyen jogosultsági
Valamilyen jogosultsági beállítás nem jó. Ha a képet megpróbálom új ablakban megnyitni, akkor Forbidden 403 kapok, tehát nem vagyok jogosult hozzáférni a képhez.
Nézd meg a Szerepkörök/Jogosultságok részben az új modulok beállításait. Szerintem a Media gallery modulnál lesz gond.
Csökönyi Ferenc
Ezek vannak beállitva
Ezek vannak beállitva,szerintem jók:
Media
Administer media - admin
Import media files from the local filesystem - admin
View media - all
Edit media - admin
Media Gallery
Administer media galleries - admin
Amikor feltöltök egy képet, még látszik,miután mentem az oldalt "not found" .
A feltöltés után a fájlrendszerben 664.
köszönöm
BD
Elnézést mindenkitől! A
Elnézést mindenkitől! A szolgáltató felületén lett sajnos beállitva, hogy tiltsa a jpg... hozzáférést. Még nem is láttam ilyet. Azért hátha valakinek jól jön az info
Köszönet!
BD
Mondjuk gyanús volt a dolog.
Mondjuk gyanús volt a dolog. Ha a Drupal tiltotta volna le jogosultság miatt, akkor elvileg meg sem jelent a helyettesítő kép.
Örülök, hogy tisztázódott.
Csökönyi Ferenc