10. Jubileumi(?) DUG

pp képe

Kérdés az, hogy ki az akinek ideje és ereje van megszervezni a találkozót. Engem spec leköt egy icipicit a konferencia szervezése és eddig sem én szerveztem, hanem mindig volt valaki aki magára vállalta e nemes feladatot, vagy a feladatok egy részét.

Kérdés persze, hogy a tizedik legyen a jubileumi, vagy a tizenkettedik?
Ámon Tamás elvileg szívesen adna elő és beszélnünk kéne arról, hogy mi legyen a témája a Drupal.hu újratervezésének. (nekem vannak ötleteim ezeket vagy ott, vagy itt a fórumon megosztanám.)

nos?

pp

Fórum: 
Paal képe

Nem akarok ünneprontó lenni, de mi történne, ha most mellőznénk az előadást? Simán lehet órákon keresztül beszélgetni ötleteket gyűjteni a Drupal.hu újratervezéséről. Azokat viszont le kellene jegyezni, szétválogatni (majd). Mindenki hozzátehetné a gondolatát, közösen meg tudnánk vitatni, mi-, és miért miért [nem]kellene.

Persze előadást is szívesen nézek. Projt viszek.

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

pp képe

Itt főleg azt beszélnénk meg, hogy hogyan is álljunk ennek a redesignek neki. Egy jó kezdeményezés, amit Tolmi indított ezt kéne kiszélesíteni és továbbvinni. Ehhez kellenek ötletek.

pp

0
0
aboros képe

legyen jubileumi.
attól még lehet jubileumi a 12. is, nem? :)

mit kell megszervezni rajta? megcsinálom!
szerintem a bobek simán jó lesz megint erre, az időpont adott, ezúttal a házszámot sem írjuk el és oké is. a kivetítő meg lassan már a saját lábán fog magától, külön unszolás nélkül eljönni. nemsokára sörözik is. :D

előadás az legyen szerintem, de valami olyasmi kéne, ami már az újratervezéssel foglalkozik, arra "vezet rá" .. mondjuk látogatási statisztikákat megnézegetni, ha lehet, legalapabb problémákat és ötleteket bemutatni .. úgyis közbe lehet szólni. ;)

0
0

-
clear: both;

tolmi képe

A Bobeket lefoglaltam kb 2 hete már október utolsó csütörtökére. Számítanak ránk.

0
0

--
Tolmács Márk
Drupal bandita

aboros képe

ir

0
0

-
clear: both;

Paal képe

Esetleg lehetne egy jó kis előadást összehozni az oldal látogatottsági adataiból. Képernyő felbontások, leglátogatottab oldalak, mikor van a legnagyobb forgalom, stb.
Ez lehet egy kiindulópontja a későbbi átalakításoknak.

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan